2777
2789
عنوان

شب یلدا ساعت هفت و نیم فتیم خونه ی مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 54 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبه شام بهتون کباب دادن😂😂😂انگار گشنه بودین رفتین🤦🏻‍♀️

اخه قرار بود هفت بریم برای شام..هفت و ده دقیقه شد صد بار زنگ و پیام....هفت و نیم رسیدیم .‌.هشت و نیم برگشتیم....

ما کلا تو این شب ها تلویزیون رو از برق میکشیم

بابای من اخبارشو هرجاباشع حتما باید ببینه 😂😂 ولی خب اینطوری هم نیست که کلا مهمونی رو بذاره کنار واسه خودش اروم زیر نویس میخونه بچه ها هم از سر کولش میرن بالا 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

من واقعا متوجه نمیشم یعنی دراز کشیدن توی دورهمی خانوادگی اشکال داره؟ آدم خونه خودشم راحت نباشه جلوی دختر و پسرش؟ من هروقت میرم خونه مادرشوهرم درازکش داره فیلم می بینه یه بار خونه مون دراز کشیدم گفت یعنی ما پاشیم بریم خونمون؟ درحالی که اصلا ما توی فامیل مون این حرفا رو نداریم و مادرشوهرم هم فامیله.. دوستان انقد سخت گیری نکنید دنبال حرف و آتو از میزبان نباشید.. امشب بخاطر دورهمی اصلا دراز نکشیدم الان از شدت درد با کمک بقیه دراز کشیدم دیسک دارم  

بابای من اخبارشو هرجاباشع حتما باید ببینه 😂😂 ولی خب اینطوری هم نیست که کلا مهمونی رو بذاره کنار وا ...

ما خونمون تو این شرایط حکومت نظامی میشه

تازه دم در باید گوشی ها و هم تحویل بدیم یا از خونه کلا نیاریمش

ما خونمون تو این شرایط حکومت نظامی میشهتازه دم در باید گوشی ها و هم تحویل بدیم یا از خونه کلا نیاریم ...

چه خوبه که رعایت میکنن خوبه همه مثل هم و هماهنگ باشن من خودم امشب وسط حرف و غیبت و..داشتم گوشی بازی میکردم 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
این بنده خدا هم بهش برنخورده البته محاله تو این شرایط بهت برنخورهمگر اینکه به این بی اعتناییا عادت ک ...

بی اعتنایی من نمیدونم

دیگه باید خیلی لوس باشی سر این کار پاشی  از خونه پدت بری خونه خودت

حالا یک فیلم دیگه کار مامان کن با بقیه حرف بزن گوشی دست بگیر تا تموم شه

حالا خونه فامیل دیگه باشه دوساعت کلا بخوای بری خوب منم بهم بر میخوره دیگه اسم طرف هم نمیارم