2777
2789
عنوان

شب یلدا ساعت هفت و نیم فتیم خونه ی مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وامگه خونه غریبه رفته بودینکارهای مامان میکردی ظرف می‌شستیچای دم میکردی تا فیلم تموم شه

کاری نبود..ظرفا رو گذاشتیم ماشین...چاییرو ده دقیقه ای خوردیم و شستیم .‌‌‌‌‌‌‌میوام فقط من خوردم

غیر مستقیم بهشون گفته تشریفتونو ببرین بیاد بره ظرفا روبشوره وچای دم کنه؟

وا رفتن فیلم ببینن

داداش متاهل این حرف زده نه مجرد یا مامانش

من میرم خونه مامانم میگم برو فیلم ببین من کارها رو میکنم

غریبه هم  ک نبودن

خب شمام فیلم میدیدید بعدم به شبتون ادامه میدادین مام هیچ جا که نرفتیم خونه خودمونم قهر بودیم با شوهر ...

من خودم دور همی اینطوری با بهانه رو دوست ندارم..دور همی یهویی رو دوست دارم..جون وقتی اینطوریه همه چیز با نظم و انظباط باید پیش بره حال نمیکنم

کاری نبود..ظرفا رو گذاشتیم ماشین...چاییرو ده دقیقه ای خوردیم و شستیم .‌‌‌‌‌‌‌میوام فقط من خوردم

خوب با داداش متاهل حرف می‌زدی با زن داداش تا فیلم تموم شه.سخت گیری نکن

زود رنج نباش

منظوری نداشتن بابا

چ‌سریال چرتی هم هست از بیکاری دو قسمت دیدم

من ندیدم اصلا ولی ناراحت هم نشدم چهارشنبه هم خونمون بودن شام .ولی قشنگ رفت پای تلویزیون .بعد شام هم اینقدر لفت داد واسه آجیل و چیزای دیگه شوهرم گفت نمی‌خواد بیاری ما میریم یه کم ریخت تو ظرف خسیسه مادرشوهرم.ظرفارو تو کابینت میزاشتم دیدم چقدر تنقلات پدرشوعرم خریده بود .چون دختراش نبودن نگه داشت واسه اونا

خب برا بقیه هم میوه و تخمه و اینا میاوزدی تا سرگرم بشن

تخمه نداشتیم بخاطر بچه ها...میوه ام همه گفتن شام زیاد خوردن میل نداشتن...البته حق داشتن...بلافاصله بعد شام میوه نمیخورن ک مامانم گیر داد فوری بخورید🤣🤣

وا رفتن فیلم ببیننداداش متاهل این حرف زده نه مجرد یا مامانشمن میرم خونه مامانم میگم برو فیلم ببین من ...

فیلم واجبه یعنی؟ 

نماز ک تو دین از واجباته هم میشه یه وقت دیگه خوند عزیزم