2777
2789
عنوان

مامانم هیچ وقت ما دختراشو جدی دعوت نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 35 پست

مناسبت هارو بهتره دعوت کنه بگه اگه جایی دعوت نیستید و دوست دارید بیاید اینجا دور هم باشیم اینطوری گفتن ادمو میندازه تو رودرواسی و انگار که تمایلی ندارن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
شایدم نمیخواد مجبورتون کنه مناسبتا حتما برید خونشون.میخواد خودتون هرجا راحت ترید برید.نظرت؟

اینم میگه  اتفافا  میگه هر جا راحتید هر طور دوست دارید  ولی من دلم میخواد یه بار بگه همتون بیاید حتما 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید سختشه از یه سنی و یه جایی دیگه آدم حوصله کار اضافی نداره اغلب دخترها هم میرن منزل مادر خودشون ا ...

دقیقا 

بنده خدا به زبون اومده گفته که بیاید خودتون بپزید بازم کسی نرفته تازه اونیم که رفته گفته شام بیشتر بذار ما داریم میایم😐

البته حرف استارترم میتونه درست باشه مادرش میتونه دعوت کنه و بگه شام با خودتونه هر چی دوس داشتید بپزید

نه عزیزم خونه پدر و مادر دعوت نداره که بنده خدا مادرتم گفته عچعر وقت دوست داشتین بیایم بپزین .من ماد ...

نمیدونم والا حالا من یکی منتظر دعوتش نمیمونم مثل امشب خودمو دعوت میکنم😁 ولی خواهرام نمیان 

نمیدونم والا حالا من یکی منتظر دعوتش نمیمونم مثل امشب خودمو دعوت میکنم😁 ولی خواهرام نمیان

کار خوب رو شما میکنید.ببین کلمه دعوت مشخصه یعنی باید سنگ تموم برداره بنده خدا .ولی داره میگه خودمونی باشیم هر چی بود بپزیم بخوریم جمع کنیم اینطوری که بهتره

حالا عروس ما عقده ایی هست. 

با اینکه از دیروز دعوت کردیم طبقه بالای خونمونه 

خواهرم و شوهرش از اون سرشه کیک خریدن امدن 

عروسمون ده تا پله را نیامد پایین 

حتی بچه هاشم آماده نکرده بود بیان داداشم که از سرکار آمد یه سر آمد دختر بزرگشم آمد ولی من کلی تدارک برای بچه کوچیک اش دیده بودم کادو خریدم از ترس مادرشون نیامدن 

دعوایی هم با ما نداشتن 

ماهم دیگه پی شو نگرفتیم گفتم شاید بین خودشون دعوا دارن 

ولی پیش دامادمون بد شد ازعروسمون بیزارم. 

روز تولدم دعوا راه انداخت که نزاره بچه ها بیان خونه ما

مامان و بابام خیلی نوه هاشونو دوست دارن 

نمیگم تدارک ببینه دلم میخواد جدی و از ته دل بگه بیاید مثلا وسلیه خریدم زود بیاید حتما، که اگه بگه ...

بابا بیخیال دیگه 

جدی بگه یعنی چی آخه؟ مادر خودت هست ها، خب داره میگه هر وقت خواستید بیاید 

اینجور نباشید، هر وقت دلتون خواست تماس بگیرید و کمی هم زودتر برید تو کارها کمک کنید

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
مامان منم همینه خب حوصله آدم نمیکشه دیکه همه حوصله بالا ندارن ربطی نداره مادر خوبی باشن یا بد بلاخره ...

دقیقا  بیشتر خوصله   بهم ریختی خودنه و ریخت و پاش  و نداره دلش میخواد همه جا مرتب و منظم باشه  

حالا منم توقع ندارم همیشه دعوت کنه دلم میخواد حداقل مناسبتا بگه بیاید  

یه داداشم قهره چند وقته نمیاد خونه بابام امشب حتی من بهش گفتم زنگ بزن داداشم بگو بیاید هر چقدم بزرگ باشه باز بچه توعه دلش میخواد مادرش زنگ بزنه بگه بیا بدونه که بودن و نبودنش مهمه 

دقیقا بیشتر خوصله بهم ریختی خودنه و ریخت و پاش و نداره دلش میخواد همه جا مرتب و منظم باشه حالا ...

ب دل نگیر مامان من حاضره صدسال سیاه نریم خونه شون تا خونه شونو بهم نریزیم ی وقتی هم ک بریم فردای اومدن مون همه چیو می ریزه بیرون میشوره😂 جای من بودی چی میگفتی خواهر حس نجاست بودن ب آدم دست میده مادره دیگه

شاید سختشه از یه سنی و یه جایی دیگه آدم حوصله کار اضافی نداره اغلب دخترها هم میرن منزل مادر خودشون ا ...

آره میدونم سختشه منم توقع ندارم همیشه بگه حداقل مناسبت ها سالی دوبار ، بخدا ما اینطوری نیستیم دلمون میخواد فقط بگه بیاید میریم همه کار انجام میدیم ، همین امشب خواهرام بعد شام اومدن همه وسایل و شستیم و جاب جا کردیم فقط ی جارو کشیدن خونه موند

آره میدونم سختشه منم توقع ندارم همیشه بگه حداقل مناسبت ها سالی دوبار ، بخدا ما اینطوری نیستیم دلمون ...

عزیزم داری حساسیت به خرج میدی، خب رفتید خونه اش دیگه، مادر و پدرتون هستن دیگه درست نیست انقدر تجزیه تحلیل کنید 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
مناسبت هارو بهتره دعوت کنه بگه اگه جایی دعوت نیستید و دوست دارید بیاید اینجا دور هم باشیم اینطوری گف ...

منم همینو دوست دارم ولی به جای اینکه بگه بیاید میپرسه میاید یا نه، شایدم من حساسم

ای بابا ذهنت رو رها کن ازین چیزا ، هر طور باشه یه چیزی هست که ادمو آزار بده ، مثلا من مادرم از چند روز پیش گفت شب یلدا بیایین اینجا،  شوهر منم از قبل کلی پسته و شیرینی و تخمه و هندونه و کلی چیز میز خریده بود ولی معلوم نبود کدوم سمت میخوایم بریم اخه ما هر جا بریم این چیزا رو میخریم میبریم ،  بعد از ظهر زنگ زدیم به مادر شوهرم الکی گفت فقط اون دخترش که طلاق گرفته پیششه و به ما هم گفت هر جا رفتین خوش بگذره همسرم گفت  تنهایی بیام بیارمت خونمون گفت نه حتی خودمم تعارف کردم ولی گفت نه اون خواهرت پیشمه در حالی که همه  بچه هاش نوه هاش نتیجه هاش بودن به ما حتی تعارف نکرد شمام بیایین ، ببین اگه بخوای خودت رو آزار بدی بهونه زیاده واسه خود ازاری بهتره رها کنی ذهنت رو آزاد کنی ازین حرفا

منم همینو دوست دارم ولی به جای اینکه بگه بیاید میپرسه میاید یا نه، شایدم من حساسم

شاید خیلی ملاحظه گره گاهی اوقات زیادی در نظر گرفتن رضایت بقیه باعث میشه همه چی بر عکس بشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی