2777
2789
عنوان

مامانم هیچ وقت ما دختراشو جدی دعوت نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 35 پست
اینم میگه اتفافا میگه هر جا راحتید هر طور دوست دارید ولی من دلم میخواد یه بار بگه همتون بیاید حتم ...

مامان منم تو مناسبتا این مدلیه.

عزیزم سخت نگیر.هروقت دلت خواست برو خونشون.این روزا واقعا نعمته.قدرشو بدون

دقیقا بنده خدا به زبون اومده گفته که بیاید خودتون بپزید بازم کسی نرفته تازه اونیم که رفته گفته شام ب ...

من قبلش زنگ‌ زدم ولی زود رفتم کمک کردم شام درست کردیم، زنگ زدنم به این دلیل بود ک تا من برم گوشت از فریزر بیشتر بذاره بیرون یا هر چیزی میخواد آماده کنه بیشتر باشه ، آخه مثلا یه خورشت گذاشتن سخت نیست فقط یه کم مقدارش بیشتر از روزای قبل 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کار خوب رو شما میکنید.ببین کلمه دعوت مشخصه یعنی باید سنگ تموم برداره بنده خدا .ولی داره میگه خودمونی ...

من خودمم مشکلی ندارم 

مشکل شوهرمه که خانوادش خیلی دور هم جمع میشن به قول شما سنگ تموم میذارن یه شام توپ درست میکنن ، همشونم هستن با اینگ

من خودمم مشکلی ندارم 

مشکل شوهرمه که خانوادش خیلی دور هم جمع میشن به قول شما سنگ تموم میذارن یه شام توپ درست میکنن ، همشونم هستن با اینکه وضه مالی پدرش خوب نیست وضع خونه زندگیش قدیمه ولی دورهمیهاشون گرم و صمیمیه چون پدر  مادرش همیشه میگن بیاید دورهم باشیم، ولی پدر من وضع مالیش وضع خونه زندگیش خیلی بالاتره ولی یه جور روابطمون اونقدر گرم نیست ، همش حس میکنم مادرمه ک باید همه رو جمع کنه دورش روابط و گرم کنه 

ب دل نگیر مامان من حاضره صدسال سیاه نریم خونه شون تا خونه شونو بهم نریزیم ی وقتی هم ک بریم فردای اوم ...

😂😂 خدا حفظشون کنه دیگه چکار میشه کرد   منم امشب بیخودی زده بود به سرم