2777
2789

امروز وارد ۶ماه شدم ،دیشب شب چله بود پدرش ندارع شوهرم خیلی حمایتشون میکنه منم میگم خودمون گرفتاریم ،دیشب رفتم یه عالم وسایل کیک خریدم درست کردم براشون ،شام هم جوجه بردیم خونشون چون من نمیتونم دعوتشون کنم ،امد در یخچال میوه ها خودمونم برداشت گفتم میوه میخریدی چرا میوه در یخچالمونو میبری گفت مگه برای مامان توهم نمیبریم و این حرفا گفتم مامان من بی سرپرسته تو بابات هست و گفت تو خوشت از خانواده من نمیاد ،الان میرم بهشون میگم اقا زنم دوستون نداره بهتون یه پرتقال روایی نداره من کمک بابام میدم چون دوست دارم اون نداره و گفتم داد نزن من حاملم حوصله ندارم ،خلاصه گفتم ساکت شو الان صدا میره بیرون یهویی پرتم کرد خوردم به مبل گفت بزار همه بفهمن تو خانواده خودت سریع میوفتی جلو برای خانواده من اینجور میکنی وقتی دید خوردم به مبل خیلی جوشی شد امد جلو من زد تو سر خودش که بابا ولم کن خدا کنه بمیرم راحت بشم اینم بگم که من یکسال نشده ازدواج کردم و اسفند تازه میشه یکسال بچمم ناخواسته بوده دلم برای اون خیلی میسوزه که وقتی میخواد بیاد که هنوز ما یاد نگرفتیم بجای بحث صحبت کنیم.دلم خیلی شکسته ،دل درد اینا ندارم ولی بغض بدی گلومو گرفته ،شوهرم ادم خوبیه اذیتم نمیکنه ،همیشه هم هوامو داره ولی عصبی میشه نمیدونه چی میگه و چیکارمیکنه همین مشکلش وگرنه هیچ مشکلی نداره ،چیکارکنم بیاد سمتم اشتی کنه من نمیرم چون هرسری من رفتم سمت اون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتار جفتتون زشته. خوب وقتی به خونواده خودت میدی اونم میخواد بده بهشون. وضعشونم که میگی خوب نیست . چرا الکی بحث راه میندازی کار به اینجا بکشه

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

بهترین راه اینه که دیگه جوشیش نکنی برا خونوادش میخره خب بخره از جیب خودشه معلومه که دوسش هم داری پس بهش گیر نده مطمئن باش خودش میاد از دلت در میاره 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
بهترین راه اینه که دیگه جوشیش نکنی برا خونوادش میخره خب بخره از جیب خودشه معلومه که دوسش هم داری پس ...

خیلی ناراحتم الان زد بیرون از خونه من فقط خونه مادرشوهرم بغلمه خونه مامان خودم دوره برم پیشش 

جدا از این نباید شما رو هل میداد کارش صد در صد اشتباهه

اما حتی اگر به مادر شما هم کمک نکنه حق داره برای پول و درآمد خودش اختیار داشته باشه تا بتونه به خانوادش کمک کنه

به خداوندی خدا شوهرم هر بار برای ۵ روز میریم خونه مادر شوهرم اندازه ۳ ماه خونه خودمون وسیله میبره هر ماه هم پول میریزه برای مادرش

تازه جدا از شوهرم خودم از خودم برای خانواده شوهرم وسیله میبرم

شوهرم هم به مادر من کمک میکنه زندگیمون هم شیرینه مشکلی هم نداریم 

چ اشکال داره کمکشون کنه 

من پدر شوهرم داره ولی باز شوهرم کمک میکنه گاهی 

هیچ ایرادی هم نداره بنظرم چون اگه نصبت به کسایی که ی عمر بزرگش کردن بی تفاوت باشه نصبت به منم بی مسعولیته

یعنی چی ناخواسته بود مگه 2 طرف باهم نبودید چجوری ناخواسته بود یه عملی دوتاتون صورت دادید قرعه کشی نکرده خدا بهتون بچه بده ک 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

نمیفهمم بحثت واسه چیه وقتی میوه رو بده به اونا دوباره خودش باید بخره دیگه تو که نمیخوای بخری!!  اون همه وسیله بردی بخاطر یه میوه خودتو ضایع کردی 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خیلی ناراحتم الان زد بیرون از خونه من فقط خونه مادرشوهرم بغلمه خونه مامان خودم دوره برم پیشش

شاید از حرفم ناراحت شی ولی به خانواده خودت میدی توقع نداشته باش به خانواده اون ندی

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک