من هر روز دوش میگیرم لباس های تمیز یه بار چند وقت پیش گفتن یکی از بچهای سرکار بو میده و به هممون گفتن مراعات کنید امروز کارنامه ماهانه کارکرد همه رو آوردن ک نکات مثبت و منفی رو میزنن تو نکات منفی من زده بود بوی بد دادن و تذکر هم دادین توجه نکردی ؛ من کارم جوریه لباسم مدام کثیف میشه من هفته ای چند بار میشورم ولی هر روز نمیشه شست لباس بلند و خیلی سنگینه گفتم بخاطر اونه گفتن نه بو از خودته من نابود شدم خودم بوی بد حس نکردم دوستام و خانوادمم هیچوقت نگفتن 🥲
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
وای منم یک روز در میون حمامم ... لباسام همیشه تمیزه و معمولا از رو بند برمیدارم ... از مام و بادی اسپلش و جوش شیرین و اسپری و سرکه و هرچیییییی باشه میزنم که بو نگیرم