2777
2789
عنوان

بهم گفتن بود میدم 🥲🥲🥲

675 بازدید | 38 پست

من هر روز دوش میگیرم لباس های تمیز یه بار چند وقت پیش گفتن یکی از بچهای سرکار بو میده و به هممون گفتن مراعات کنید امروز کارنامه ماهانه کارکرد همه رو آوردن ک نکات مثبت و منفی رو میزنن تو نکات منفی من زده بود بوی بد دادن و تذکر هم دادین توجه نکردی ؛ من کارم جوریه لباسم مدام کثیف میشه من هفته ای چند بار میشورم ولی هر روز نمیشه شست لباس بلند و خیلی سنگینه گفتم بخاطر اونه گفتن نه بو از خودته من نابود شدم خودم بوی بد حس نکردم دوستام و خانوادمم هیچوقت نگفتن 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما هر روز دوش بگیر حتی ۱۰دقیقه. لباس‌هات رو حتما بشور مخصوصا پالتو و کاپشن و مانتو. عطر با ماندگاری بالا بخر. شاید منظورشون بهداشت دهان هست حتما مسواک و نخ دندون بزن و شکلاتی چیزی هم بخور یا یه سری آدامس که برای بوی دهانه

پزشک کوچولو🩺📚