2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 244246 بازدید | 893 پست

چه جمع  خوبی 

چه خوب که سال اول خانواده ی خودش را دعوت کرده

و چه خوب که شما هم رفتید

الهی خوشبخت بشه

مهم ترین چیزی که توی دورهمی شما بود  عشق  بود.

و چه خوب که ایراد نگرفتید.

سایه تون بالای سر بچه هاتون مستدام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه برام سواله چرا یه سری دیوارا اینطوریهتو عکس فقط دیدم از نزدیک ندیدم، دلیل خاصی داره این مدل ...

جنوب فکر کنم بخاطر رطوبت هست 

من کرمانشاهم خیلی از خونه ها اینطوریه اینجا برای تمیزی و نما اینکارو میکنن ولی خونه های جدید دیگه اینکارو نمیکنن

مهم نیست که یه دختر چقدر قوی باشه اون یه نقطه ضعفی داره و اون اینه که تمام چیزی که میخواد یه آغوشه:) 

دعا برا چی؟

جهت یه ازدواج خوب و موفق و گشایش بخت

سوره ها و ادعیه ی شرعی و اعمال شرعی گشایش بخت ( اگه پول داری ؛ نایب بگیر اون بخونه معمولا برای چنتا سوره ۸۰۰ هزار اینا میگیرن ) ببین تو شهرتون نایب پیدا میکنی 

نایب کسیه که پول میگیره ( همینایی که نماز استیجاری میخونن ، یا قرآن میخونن برای اموات و ... = ازش بخواه همه یا چنتا از اون سوره ها و ادعیه { مثل حدیث کساء‌ ، دعای معراج ، دعای یستشیر ، زیارت عاشورا رو بخونه ) 

جهت یه ازدواج خوب و موفق 

بیینید تک تک آیه ها و تک تک سوره ها ؛ و برخی از ادعیه ی شرعی { مثل دعای معراج ، دعای یستشیر ، زیارت عاشورا } موکل دارند 

موکل در سوره ها و دعاهای شرعی ( یعنی فرشتگان نگهبان ) 

فرشتگان نگهبان کمک میکنن و کارها رو رو به راه میکنن : مثلا یکی از موکلانِ سوره ی یاسین فرشته ی میکائیل است و غیره

ببین گلم چرابادقت نخوندی کامتاموگفتم چون تا ده ماه پیش توخونه ماحتی بلدنبود کفگیردستش بگیره بلدنبود ...

من‌کسیو تخریب نکردم . خوب گفتم تعریف هر کی از کدبانو بودن یه چیزه.

ما بچه هامون تو خونه پدر کار میکنن هر کی مسیولیتی داره 

اینه که چنین کاری برامون عادیه و قبول کن به به و چه چه ات برا چنین میز و پذیرایی اغراق امیز بود .

از دید خریدارانه نگاه کن نه مادرانه. اونوقت به بقبه کاربرا حق میدی ...وقتی خیلی تعریف کنی خوب همه میگن لابد شف بین المللی سفره ارایی کرده خوب تو ذوقشون میخوره چنین چیزی

...

به هر حال شما مادری و نمیشه بهت خورده گرفت خدا بهت ببخشه...

من ی بار تو ی تاپیکی بودم اونجا خانما میگفتن شما میتونید از رو عکس ان تی تشخیص جنسیت جنین رو بگین می ...

باشه گلم بفرست اگه واضح باشه  وتشخیص بدم بله میگم

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
من‌کسیو تخریب نکردم . خوب گفتم تعریف هر کی از کدبانو بودن یه چیزه.ما بچه هامون تو خونه پدر کار میکنن ...

ولله 90درصدکاربرا گفتن عالیه😍

بازم ممنون ازت نظرت محترمه

چه جمع خوبی چه خوب که سال اول خانواده ی خودش را دعوت کردهو چه خوب که شما هم رفتیدالهی خوشبخت بشهمهم ...

فدات بشم  ممنون ازلطفت دورت بگردم💋😍

فقط اسی حواست باشه  بعدها که عروس گرفتی ناخواسته بین عروس و دخترت فرق نزاری.

اگه برای عروست  کادو  می خری برای  دخترت هم بخر

اگه دخترت دلگرم نبود کشش نداشت کار انجام بده 

من اوایل عاشق این کارها بودم بعدا که دیدم چقدر به داماد پولدارتر بیشتر بها میدن و همه جا وصف دست و دلبازی داماد‌پولدار بود هم من  دلسرد شدم  هم  شوهرم  اصلا دستم به هیچ کاری نمیره و می دونم هر کاری کنم اصلا به چشم پدر و مادرم  نمیاد

چون آنچنان شیفته ی ثروت  شوهرخواهرم شدند که اصلا دیگه یادشون رفته  سه تا بچه ی دیگه  هم دارند. 

فقط اسی حواست باشه بعدها که عروس گرفتی ناخواسته بین عروس و دخترت فرق نزاری.اگه برای عروست کادو می ...

عزیزم چون من زخم خورده هستم مثل تمام خانمهای دیگه ازمادرشوهروخانواده شوهر

خیلییییییی دلم میخاد عروس دارشدم بزارمش سرچشمم😍فک نکنم مادرشوهربدی بشم  البته بستگی به عروسمم داره

فعلا که دوماد داریم خوب بوده 😅

عزیزم چون من زخم خورده هستم مثل تمام خانمهای دیگه ازمادرشوهروخانواده شوهرخیلییییییی دلم میخاد عروس د ...

منظورم بر عکس بود

منظورم این بود عروس گرفتی دخترت را فراموش نکنی .

چون دختر کسی را جز مادر نداره  و نباید احساس کنه  مادرش عروس را به دختر ترجیح میده .

دختر و پسر از رو ان تی کلا مشخص نیست .‌واسه منو گفت ۸۰ در صد پسره دکتری که سونوگرافی کرد و خانم دکتر عارفی دکتر بین المللی . هر دو گفتن صد در صد نمیتونیم بگیم . یکم باید صبر کنی.