2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 244274 بازدید | 893 پست
ژل ک ظرف مخصوص شکل داره هست میوه آرایی اره دستگاه قلم مخصوص مداد تراش میوه چرا ک نه

پس با این اوصاف دیگه همه خانمهاودختراباید کدبانوباشن به نظرخودتون حرفتون منطقیه؟؟ 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیز سرامیکه چون پایین دیوار در دسترس بیشتره سرامیک میکنن که آسیب نبینه

کلاماخوزستانیخاچون عیالواریم  برانظافت وخراب نشدن کج سرامیک میکنیم یه 40سانت

پس با این اوصاف دیگه همه خانمهاودختراباید کدبانوباشن به نظرخودتون حرفتون منطقیه؟؟

عزیزم این حرفا رو ول کنید اهمیت ندین همون ژله ای که اینا میگن سادس نمیدونن که زحمت زیاد داره 

اینقدر تمیز از قالب در اومده خودش مهارت لازمو میخواد 

ازیه خانم بااین سن واشتن بچه بعیده که بزنه توذوق یه مادردیگه برام قابل درک نیست

گل خانم کسی تو ذوق شما نخواست بزنه . شوهر کرده و مهمون کرده دسشم درد نکنه . چون خیلی تبلیغ کردی توقع ها رفت بالا . خوب جوجه کباب کردنو ژله درست کردن قبول کن همه بلدن ما فکر کردیم خیلی چیز خاصی قراره ببینیم ...که اینجور هزاررررران ماشالله میگفتی و الله اکبر و دیوانه شدن همه . بازم دمش گرم بلد نبوده یاد گرفته . بالاخره شما مامانشی و برا اینکارا ذوق میکنی بقیه مامانش نیستن اینم در نظر بگیر .خدا نگهداره برات ...

من خیلی خوشم اومد ، آفرین به دخترت همه چی عالی بود 😍👏❤️خوشبخت بشن الهی و همیشه سفر به شادی تو خونش ...

فدات بشم گلمی😍💋💋

من خیلی خوشم اومد ، آفرین به دخترت همه چی عالی بود 😍👏❤️خوشبخت بشن الهی و همیشه سفر به شادی تو خونش ...

فدات بشم گلمی😍💋💋

گل خانم کسی تو ذوق شما نخواست بزنه . شوهر کرده و مهمون کرده دسشم درد نکنه . چون خیلی تبلیغ کردی توقع ...

ببین گلم چرابادقت نخوندی کامتامو

گفتم چون تا ده ماه پیش توخونه ماحتی بلدنبود کفگیردستش بگیره بلدنبود حتی تخم مرغ درست کنه العان تواین چندماهاینقدرکدبانوشدبراخودش واقعاااااجای تهسین داره تازه عروس  دست تنها این هنه تدارکات دید واقعااااا سخته اونم بابهترین مزه ها وعالی

خیلی از خانمهاهستن بعدچندسال زندگی هنوزنمیتونن گیک درست کنن امادخترمن چندنمونه دسرکیک وووووودرست کرد که واقعاجای ذوق داره برامنه مادر  پس تهسین کن تخریب نکن دورت بگردم 

تا کدبانو بودن را تو چی تعریف کنی!

این تعریف میکنم  بعد ده ماه ازدواج  دستپختش ازمنی که24ساله اشپزی میکنم بهترشده ببین رنگ ورخو 😍