2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 134186 بازدید | 669 پست

خیلی عالی وقشنگ...

تازه عروسه وخیلیم قشنگ درست کرده همه چی رو ..

رفته رفته خیلیییی حرفه ای تر میشه ،قراره بیشتررررر سوپرایز شین معلومه😉😀

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای وای واقعا متاسفم برا بعضیاتون چقد حسود و عقده ای من تو این تاپیک دیدم خدا بهتون رحم کنه با این ذ ...

دورت بگردم عشقم خانم بادرک ومحترم  بیابغلم بوووووس😍😍💋

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
همین؟فک کردم چی کارکرده

ازنظرشماکاری نکرده

اماازنظرمن تاده ماه پیش قبل ازدواجش حتی بلدنبود روغن بریزه تو ماهیتابه العان  خیلیییییییی کارش برامون با ارزش وبزرگه همه چیزش بی نقص وعالی وخوشمزه بود دیشب تازه کاملا دست تنهابود وهنرنمایی کرد قربونش برم من

ازنظرشماکاری نکردهاماازنظرمن تاده ماه پیش قبل ازدواجش حتی بلدنبود روغن بریزه تو ماهیتابه العان خیلی ...

چون دخترته میگی اگه عروست بودهمچین حرفی میزدی😏

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
خداییش کیک دسر عالی در آورده و ژله برگردون شیر پسته میوه ارایی ببین همین که هیچی از بیرون نخریده وق ...

دقیقااا من با ۲۵ سال سن هنوز نمیتونم دسر بر گردونم 😑🥲

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
مشخصه دخترت با ذوق و سلیقست

اره خدایش دیشب خیلییییی  بی نقص وعالی خوشمزه بود همه چیزش کیف کردیم منو باباش وداداشش حتی شوهرش داشت باعشق نگاش میکرد 

عزیزمممم😍😍😍😍چه حس خوبی داره تاپیکتون ازش حس مادرانه میگیرم😍

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اتفاقا خوشبحالش😁خدا حفظشون کنه دوروز دیگه اسی پیر میشه دورش پر بچه و نوه هاشه.چیزی که من آرزوم بود ...

فدات بشم  خدابچهاتوحفظ کنه دختر داشتن خیلی بهترازپسرداشتنه منم چهارتادارم یکی دوقلو دوتا تک قلو اصلا دنیای منو پدرشونن خداروشکر دامادمم  مردخوبیه