2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 161037 بازدید | 731 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر یادمه شما یه بار تو تاپیک من گفتید که عروس دارید

چقدر هم از دیدگاه مادرشوهر نظر دادین ومنو متهم کردید

زشت نیست؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من ک عکسارو ندیدم

ولی پول که باشه دل ک خوش باشه

همه هنرمندن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
ولمون کن دیگه 🤣دوباره دلت عکس میخواد انگار🤣

چه جوری میتونید انقد تلخ باشید.ایشون یه خانم جای مادر شماست دست گرفتید مسخره میکنید.متاسفم براتون.

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

چقد قشنگه چیه این دستورشو هم بگو لطفا

مرسی عزیزم قسمت پایینش دسره که با شیر و پودر درستش کردم بالا هم ژله انار رو با بستنی زعفرانی و وانیلی مخلوط کردم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

طرف غذای رستوران گذاشته میگن به به فلانیه کدبانو😂😂😂😂راست میگیدمیز یلداشون هم ساده نبودهمه جیز بو ...

بنده خدا هم‌تازه عروسه هم تجربه زیادی نداره برای بار اول خیلی خوب بود

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

استارتر واقعا دمت گرم خیلی اخلاقتو دوست دارم 

مامان منم ماهه ولی یادم نمیاد ذوقمون رو کرده باشه یا تشویقی کرده باشمون.فقط حیا و حجاب منو دوست داره ولی ایراد گیره نذاشت پیشرفت کنیم و همه رو ناخوداگاه تو سرمون زده (از بی تجربگیشه ولی به شدت دلسوزه کمتر مادری رو دیدم اینجوری باشه)

اگه مامانم این اخلاق شماروهم میداشت مطمئنم خیلی پیشرفت میکردم چون همیشه تو مدرسه شاگرد ممتاز بودم واگه میذاشت برم شهردیگه درس بخونم حتما سرنوشتم عوض میشد

میدونید ذوق چی رو دارمکه همه چیزش بی نقص بود مزه غذاهاش وکیکش ودسرش و کباب عالی برنجش ته دیگشو..... ...

اینو من میفهمم که مثل دخترتون بودم و چقدر مامانم فکرش به من بود میگفت میگفتم یعنی از پس زندگیش بر میاد.حتی تو عقد میگفت بیا کنارم وایسا دل نمیدادم.ولی الان همیشه تحسینم میکنه.من خیلی کندم.اوایل همسرم بیشتر کمکم میکرد اتو اتو کردن غذا ساده کمکم میکرد.ایراد گیرم نیست وگرنه داستان داشتم سوتی زیاد دادم تو غذا کار خونه

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

خدا رحمت کنه مادرتو عزیزم من کاری به برش هندونه ندارم کلا یه مادر کار بچش براش جذاب و خوبه و ذوق میک ...

درسته عزیز. مشکل به تیتر و سو تیتر مربوطه اگر مثلا مینوشتن رفتم خونه دخترم که تازه عروسی کرده و خیلی برای سفره ای که چیده ذوق کردم همه هم تایید میکردن نهایت سه صفحه هم میرفت جلو و تمام . این اخ بیاین ببینین دختر من چه کرده همه رو دیوانه کردش یزره توقع ها را بالا برده . بچه خواهر من لیسانس اشپزی داره خودش شف یکی از رستورانهای بزرگ تهرانه غذای ایتالیایی میپزه که انگشتاتم بخوری ولی ما اینجوری تبلیغشو نمیکنیم حالا مامان اون یا امثال اون بگه خوب ادم میگه مرحبا با این دختر بزرگ کردنت چه هنرمنده. که تازه البته همه چیزم اشپزی نیستش و معیار زیاده . ولی خوب این سفره و اون مدل قاچ کردن هندونه و دیزاین اصلا چنین تعریفایی برنمیداره و نباید ناراحت بشه کیک و میوه اراییشم که اماده تهیه شده دیگه دیراین خاصیم نداره...