2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 146237 بازدید | 680 پست
ازنظرشماکاری نکردهاماازنظرمن تاده ماه پیش قبل ازدواجش حتی بلدنبود روغن بریزه تو ماهیتابه العان خیلی ...

دختر من نوزده سالشه یعنی اگه بگم یه گوجه بلد نیس سرخ کنه شاید باورتون نشه و بینهایت برای انجام کار تنبله.همش میگم اینو هر کی ببره پسش میاره 🤧ینی میشه تغییر کنه هعی😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه دیگهههه زخم زبون نزنن🔪

یلداتون باتاخیر مبارک اسی جان، سفرتون همیشه پربرکت و درکنارهم خوش و سبز باشین الهی، خدا گل دخترتم حفظ کنه وسایه توام براش مستدام الهی، خوشحال شدم برای ذوقت💜🫰🏻💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

ینی میشه یروزی دختر منم کدباتو بشه الااان که تنبللل در این حد که حال نداره لباسشو تاکنه بزاره کشو میتدازه لباسشویی راحت شه 

همیشه فک میکنم از خونش نکبت ببیاره باید برم تمیز کنم

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
فدات بشم خدابچهاتوحفظ کنه دختر داشتن خیلی بهترازپسرداشتنه منم چهارتادارم یکی دوقلو دوتا تک قلو اصلا ...

ممنونم عزیزم سلامت باشی الهی

منم این حرفتو که دختر از پسر بهتره رو قبول دارم😘

چقد خوب که دوقلو داری.من بچه دار نمیشم دعا کن خدا معجزه شو با دوقلو بهم نشون بده 🥰🥰🥰🥰حتما خدا میگه ترش میکنییییی😂😂😂😂

چون دخترته میگی اگه عروست بودهمچین حرفی میزدی😏

این بستگی به شعورم داره گلم

اماهمون قدر که  بادامادم تونستم مهربون باشم وبرام مثل پسرم محترم وقابل احترامه فکر میکنم میتونم با عروسمم  خوب باشم البته بستگی به خود عروس هم داره که چطور خودشو جاکنه تو دلمون

درکل عروسمم خوب باشه مطمعن باش قسم میخورم مثل دخترام چه بسابهترم باهاش رفتارکنم

من خودم زخم خورده ازخانواده همسرهستم هرگزتکرار دوران نمیکنم..... 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
این بستگی به شعورم داره گلماماهمون قدر که بادامادم تونستم مهربون باشم وبرام مثل پسرم محترم وقابل اح ...

اوکی خوبه

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
ینی میشه یروزی دختر منم کدباتو بشه الااان که تنبللل در این حد که حال نداره لباسشو تاکنه بزاره کشو می ...

بخدا دخترمنم تنبل تنبل تنبل بود خداشاهده لباس زیراشم خودم میشستم 

حالا بیاوببین خونه شوهرچکارامیکنه 

فقط شاغل بود توخونم که بود البته تاتو کارم بود توشرکت دیزل خوردوکارمیکرد ولی کارتو خونه صفرصفر العانم کلاس خیاطی داره میره دیشب براخودش یه ماکسی خیلی ناز دوخته بود 

کلا تو خونه شوهر  زرررررررنگ 

نمیشه دیگهههه زخم زبون نزنن🔪یلداتون باتاخیر مبارک اسی جان، سفرتون همیشه پربرکت و درکنارهم خوش و سبز ...

دورت بگردم  مهربان جات اینجاس❤💋💋💋