2777
2789
عنوان

تا حالا با خودتون فکر کردین که هیچکسو ندارین

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 43 پست

منم تنهام خونه هیچکس نیست، سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی، با یه فیلم خوب با یه لیوان چایی شیرینی حتی

خودت به خودت انرژی مثبت بده، اصن یه آهنگ شاد بزار همینطوری گوش بده انرژیت بره بالا. ما آدما  در حقیقت هیچکسی رو جز خودمون و خدا نداریم باید بدونیم همدم همیشگی مون کیه و به خودش توکل کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تنهام خونه هیچکس نیست، سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی، با یه فیلم خوب با یه لیوان چایی شیرینی حتی ...

والا همه رو انجام دادم . ظهری رفتم آرایشگاه خرید کردم فیلمم دیدم ولی مادیات همش موقتی حال آدمو خوب میکنه ادما به احساس تعلق نیاز دارن به اینکه یه نفر به احساساتشون اهمیت بده 

شاید حس میکنن تو راغب ب دوستی نیستی

من واسه دوستی پیش قدم نمیشم چون حس ناکافی بودن دارم ولی اونا اینجوزی برداشت میکنن که دارم خودم رو میگیرم . هی والا خواهر روح و روان ما یه روزه نابود نشده که یه روزه بخواد درست شه

منم قبلا خیییییییییلی احساس تنهایی میکردم.خیلیاما حالا عاشق تنهایی هستم.چون درسهای استادم رو گوش میک ...

آفرین 

تهذیب نفس ؟استاد اخلاق 

منم گلاس اخلاق میرم روانم به آرامش رسیده

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

منم امشب تنها بودم شوهرم سرکار بود بچم طفلک اصلا از یلدا خاطره خوبی نداره امشب میگفت مامان هندونه نگرفتی هیچی نداریم دلم کباب شد واسش که پدری داره که با هیچ کس رابطش خوب نیست هیچ کس نداشتیم بریم خونش یا بیان اینجا با همه قهره  

منم هیچ کسو ندارم

هیچوقت باهاش نتونستم کنار بیام همش میپرسم چلا باید از اول زندگیم انقد منجمد و تیره و زجر آور باشه

درحالی که خیلیا هم سنم از هرلحاظ حمایت میشن 

اصن با هم سنام ک هستم فرقو میفهمم

من پژمرده خسته افسرده 

اونا پرانرژی شنگول خوشحال

همش میگم چرا سهم من از زندگی فقط درد بود و تنهایی

والا همه رو انجام دادم . ظهری رفتم آرایشگاه خرید کردم فیلمم دیدم ولی مادیات همش موقتی حال آدمو خوب م ...

ببین من متاهلم اما شوهرم ۱۰شب رفت سرکار مامانمم کربلا فقط،داداشم اومد شام خودد و رفت

الانم تنها با بچه ۴ساله خونه ام 

متاهلام هیلی هاشون تنهان الان شوهر من رفت تا ۷ روز دیگه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

حالل انگار اونایی ک دارن چیه؟ همش چشم و همچشمی و  اینکه تو داری من ندارم و کی رو یکی دیگ کم کنه 

بابام دوماد سرخونست هرسال عید داییام جمع میشن خونه مادرشون مامان بابامم میگن برن شامم سفارش میدن یکی از بیرون میبینه میگ خوب چ خوشبخت خوشبحالشون درواقع جمع میشن بابامو مسخره میکنن میخندن 

خانواده همسرم فقط حرف درمیارن امسال هیچ جا ترفتیم فسنجون گزاشتم با شوهرم پسرم ۳ تایی رقصیدیم 😍خیلیم عالی کسی قلب کسی نشکوند 

تو همین سایت چ کسا از مهمونی برگشتن با دل شکسته

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید