نه جایی رفتم نه کسی اومد نه اصن مامان بابام همکاری کردن . کلا باهاشونم جایی برم آخرش سر یه چیزی بحثمون میشه . چندروزه هم کلا دلم می خواست با یه نفر برم بیردن ولی نه دوستی دارم نه خواهری نه دختر همسنی تو فانیل . یه دل سیر گریه کردم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من واسه دوستی پیش قدم نمیشم چون حس ناکافی بودن دارم ولی اونا اینجوزی برداشت میکنن که دارم خودم رو می ...
اره دقیقا حدس زدم ک اینجوری برداشت کنن...چون احساس امنیت نمیکنی دوس نداری پیش قدم شی اون حصار دورتو دلت نمیخواد بشکنی....اره واقعا متوجم ...آثار یه سری تجربه ها یقه ادمو ول نمیکنه ...من همیشه میگم خانواده یه وقتا بهترین پناه دربرابر طوفانه یه وقتام خود طوفانه...کاری با ادم میکنه ک از دشمن آدمم ساخته نیست
حالل انگار اونایی ک دارن چیه؟ همش چشم و همچشمی و اینکه تو داری من ندارم و کی رو یکی دیگ کم کنه بابا ...
اتفاقا منم اصن ارتباط با فامیلو دوس ندارم ولی حتی مامان بابام هم نیومدن دور هم باشیم . فقط من و داداشم تو یه خونه جداییم . بابد مث رباط درس بخونیم ارزوهاشونو براورده کتیم
من به ظاهر یخم ولی اگه کسی با من صبوری کنه خیر ساخته واسه خودشمن طول میکشه یخم واشه ولی وقتی خودمونی ...
عزیزم پیشنهاد میکنم همونم نباش چون دست اخر فقط دلت میشکنه . بفهمن دلسوز و مراقبی فقط ازت سواستفاده میکنن انتظارشونم بالا میره . هزار بار سرم اومده تا یاد گرفتم .
آفرین تهذیب نفس ؟استاد اخلاق منم گلاس اخلاق میرم روانم به آرامش رسیده
بله عزیزم.
چقدر خوب😊
خدا رو بی نهایت شکر.
من کلاسم مجازیه
سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko
الحمدلله چون دیدت مثل من بود متوجه شدم خدا کمک کنه ادامه دار بشه برامون هیچ زمان اینقدر ارامش نداشتم ...
دقیقا منم همینطور
شما کلاس حضوری میری؟ استادتون کی هستند؟
چه دروسی رو گذروندید؟
سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko