2777
2789
عنوان

تا حالا با خودتون فکر کردین که هیچکسو ندارین

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 43 پست

و حالا من درونگرایی که جایی داشتم ورفتم افسرده تر از قبل برگشتم

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

ببین من متاهلم اما شوهرم ۱۰شب رفت سرکار مامانمم کربلا فقط،داداشم اومد شام خودد و رفتالانم تنها با بچ ...

پس مث منی..

هیچی بدتر از اطرافیانی نیس که به روح و روان ادم اهمیت ندن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من واسه دوستی پیش قدم نمیشم چون حس ناکافی بودن دارم ولی اونا اینجوزی برداشت میکنن که دارم خودم رو می ...

اره دقیقا حدس زدم ک اینجوری برداشت کنن...چون احساس امنیت نمیکنی دوس نداری پیش قدم شی اون حصار دورتو دلت نمیخواد بشکنی....اره واقعا متوجم ...آثار یه سری تجربه ها یقه ادمو ول نمیکنه ...من همیشه میگم خانواده یه وقتا بهترین پناه دربرابر طوفانه یه وقتام خود طوفانه...کاری با ادم می‌کنه ک از دشمن آدمم ساخته نیست

منم هیچ کسو ندارمهیچوقت باهاش نتونستم کنار بیام همش میپرسم چلا باید از اول زندگیم انقد منجمد و تیره ...

دقیقا تو کلاس اونا سر چیزای الوی هم خندشون میگیره و من یخ و افسرده.. واسه همین اتوماتیک وار مردم حوصلمو ندارن 

اره دقیقا حدس زدم ک اینجوری برداشت کنن...چون احساس امنیت نمیکنی دوس نداری پیش قدم شی اون حصار دورتو ...

دقیقا بهترین مثالو زدی . بهشونم بگی میگن بدنیات اوردیم نونتو دادیم ابتو دادیم که برگردی اینطوری بهمون بکی

دقیقا تو کلاس اونا سر چیزای الوی هم خندشون میگیره و من یخ و افسرده.. واسه همین اتوماتیک وار مردم حوص ...

من به ظاهر یخم 

ولی اگه کسی با من صبوری کنه خیر ساخته واسه خودش

من طول میکشه یخم واشه 

ولی وقتی خودمونی شم شوخ طبع و دلسوز و مراقبم

دقیقا بهترین مثالو زدی . بهشونم بگی میگن بدنیات اوردیم نونتو دادیم ابتو دادیم که برگردی اینطوری بهمو ...

اره ادمو از حرف زدنش پشیمون میکنن...ترجیح میدی همون ساکت بمونی

حالل انگار اونایی ک دارن چیه؟ همش چشم و همچشمی و اینکه تو داری من ندارم و کی رو یکی دیگ کم کنه بابا ...

اتفاقا منم اصن ارتباط با فامیلو دوس ندارم ولی حتی مامان بابام هم نیومدن دور هم باشیم . فقط من و داداشم تو یه خونه جداییم . بابد مث رباط درس بخونیم ارزوهاشونو براورده کتیم 

پس مث منی..هیچی بدتر از اطرافیانی نیس که به روح و روان ادم اهمیت ندن

عزیزم ما در نهایت تنهاییم خلا که داریم بابد با ارتباط با خدا اونم عاشقانه پر کنیم تنها اومدیم تنهام میریم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
من به ظاهر یخم ولی اگه کسی با من صبوری کنه خیر ساخته واسه خودشمن طول میکشه یخم واشه ولی وقتی خودمونی ...

عزیزم پیشنهاد میکنم همونم نباش چون دست اخر فقط دلت میشکنه . بفهمن دلسوز و مراقبی فقط ازت سواستفاده میکنن انتظارشونم بالا میره . هزار بار سرم اومده تا یاد گرفتم . 

اتفاقا منم اصن ارتباط با فامیلو دوس ندارم ولی حتی مامان بابام هم نیومدن دور هم باشیم . فقط من و دادا ...

ببین وقتی یکی از والدین سرد باشه و دل زنده نباشه دیگری هم اینجور میشه بمرور با داداشت دور هم میبودین 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
آفرین تهذیب نفس ؟استاد اخلاق منم گلاس اخلاق میرم روانم به آرامش رسیده

بله عزیزم.

چقدر خوب😊

خدا رو بی نهایت شکر.

من کلاسم مجازیه

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko
بله عزیزم.چقدر خوب😊خدا رو بی نهایت شکر.من کلاسم مجازیه

الحمدلله چون دیدت مثل من بود متوجه شدم 

خدا کمک کنه ادامه دار بشه برامون 

هیچ زمان اینقدر ارامش نداشتم همیشه انگار چیزی کم داشتم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
الحمدلله چون دیدت مثل من بود متوجه شدم خدا کمک کنه ادامه دار بشه برامون هیچ زمان اینقدر ارامش نداشتم ...

دقیقا منم همینطور

شما کلاس حضوری میری؟ استادتون کی هستند؟

چه دروسی رو گذروندید؟

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko