نه جایی رفتم نه کسی اومد نه اصن مامان بابام همکاری کردن . کلا باهاشونم جایی برم آخرش سر یه چیزی بحثمون میشه . چندروزه هم کلا دلم می خواست با یه نفر برم بیردن ولی نه دوستی دارم نه خواهری نه دختر همسنی تو فانیل . یه دل سیر گریه کردم
و هیچوقت بهش فکر نکردم که هیچکسو ندارم چون واقعا هیچ کسیو ندارم
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
اما حالا عاشق تنهایی هستم.چون درسهای استادم رو گوش میکنم تو تنهایی.
و خیلی برام لذت بخشه.
به نظر من غذای واقعی انسان علم هست.البته منظورم علم معرفت نفس
سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko
ببین انقدر بعضی وقتا قلبم میشکنه از این موضوع که وقتی بقیه رو میبینم که این حق زندگیو دارن واقعا حسادت میکنم برا چی؟ برا یچیز طبیعی که حق منم بود ولی به لطف خانواده ازم دریغ شد
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!