2777
2789
عنوان

واسه شوهرم ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه ربطی داره مگه جمعیت زیاد باشه میشه دهات؟ کجایی هستید مگه کورد و لر که میدونم عروسیاشون شلوغ نباشه اصلا به حساب نمیاد، داداشو زنداداشت از دماغ فیل افتادن؟ جوابشونو ندادی بی انصافی کردی

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

مشکلدازشماست همچی باید میشستیشون که جرات نکنن دیگه به شوهرت چپ نگاه کنن بعدشم به زنداداشت بگو  تواین‌اوضاع اقتصادی کارهرکسی نیست مجلس گرفتن من به شوهرم‌افتخار میکنم اینهمه به خرج افتاد شب عروسی

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
من جای تو بودم میرفتم خونه مامان و خانواده خواهرم و بردارمو دعوت میکردم اونجا به دور از چشم شوهر دهن ...

پدر مادرم مسافرتن، اومدن حتما بهشون میگم 

شوهر من همینطوریشم با داداشم حال نمیکنه اگر کینه گرفت دیگه رفت و آمد نمیکنه 

می‌خوام به داداشم بگم من دوست ندارم بخاطر حرف چرا و پرت بین داداش و شوهرم یکیو انتخاب کنم

وقتی جلو چشمت زنداداشت شوهرتو تحقیر میکنه باید تو جمع قهوه ایش کنی. نه اینکه بعد چند روز جواب بدی. هیچ خط قرمزی از شوهرت واجب تر نیست بخاطر برادرت از شوهرت نگذر که اون اخرش دو دستی زن خودشو میچسبه

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
۱۰۰ دفعه بهش گفتم گفتم شوهر منو میبینی بشین باهاش حرف بزن و ....بخدا تو هر جمعی داداشم پیشش نمیشینه، ...

وا ! خب نشینه بدرک ! چه اهمیتی داره که سر این بلند شی التماس کنی با شوهرم حرف بزن اونم بیاد یه منت بزاره سرت و شوهرت رو تحقیر کنه! 

من میگم تو برگرد بگو ما خودمون ترجیح دادیم عروسیمون رو اینطوری برگزار کنیم... شما ایشالله تو عروسی ( برادر زادت) اونطور که دوست دارین برگزار کنید

رفتار اونا اشتباهه به جای اینکه خوشحال باشن عروسی خواهرشون همه اومدن شلوغ شده، ناراحتم هستن!

شاید حسادت میکنن. بعضی ادما تنگ نظرن

خودشون هرچی داشته باشن دم چشمشون نیست، اما یه پر کاه به بقیه نمیتونن ببینن

تو باید اونجا از شوهرت دفاع میکردی دهنشونو میبستی 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

عزیزم میفهمم که چقد خودت و همسرت اذیت شدین و بابتش متاسفم

اما گوشزد در خلوت یا گفتن به پدر و مادر مال زمانیه که پشت شوهرت و تو عدم حضورش حرفی‌ زده باشن

وقتی توی جمع جلوی چشم شوهرت همچین حرفی میزنن،همونجا باید جوابشونو بدی

این کار هم اونا رو مینشوند سرجاشون،هم به همسرت اثبات میشد که پشت و همراهشی

والا عروسی شلوغ گرفتن هرچقد هم دیگه رو بورس نباشه،ولی با این هزینه ها دل شیر میخواد

از ادمای سمی حتی اگر برادرت باشه دور شو و رابطت رو کم کن

اولویت خودتی و همسرت

من جات بودم همونجا از همسرم حمایت میکردم و میگفتم خودمون خواستیم این مدلی باشه

ما داشتیم غذا می‌خوردیم 

خانواده داداشم نشسته بودن و سر سفره نبودن 

نمی‌دونم چشونه ، هر کی میاد تو خانواده ما داداشم و زنش بهش گیر میدن 

مقصر هم داداشمه ، شخصیت خودش اینجوریه