2777
2789
عنوان

راننده اسنپ پیام بهم داد

3161 بازدید | 102 پست

امروز اسنپ گرفتم میخواستم یک جای برم 4 ساعت راه بود هوا خیلی سرد بود وحشتناک منم آدم سرمام به راننده اسنپ گفتم بخاری خاموش کن شیشه منو بده پایین تو راه دست اش میلرزید دستاش میخورد تو راه ارام میگفت غلط کردم غلط کردم بعد تا آخر سفر ارام میگفت گوه خوردم تو رو سوار کردم میخواستم بگم تو که نمیتونستی چرا قبول کردی الان پیام داد تو ادمی گلوم درد می‌کنه چی بهش بگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشیاا چقد پرویی تو ماشین طرف بهش تعیین تکلیف کردی الان مریض شده از کار زندگی اقتاده بعد ناراحتی؟؟

برو ازش معذرت خاهی کن پولشم ببیشتر بزن

میشستی عقب میگفتی بخاری بزنه خودتم پشت شیشه باز میکردی لخت میشدی چرا به اون گیر دادی