2777
2789
عنوان

به خانواده پدری رک گفتم خونمون نیاین مامانمم قشنگ رید بمن

| مشاهده متن کامل بحث + 7956 بازدید | 165 پست

اگر میتونی برا ارامش خودت و فراموش کردن این اتفاق تلخ،  شده ی رکعت نماز شب بخون و با خدا حرف بزن حس کن تو آغوش خدایی.  بهت قول میدم آرامشی پیدا میکنی که از آغوش مادرت بیشتر آرومت میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر میتونی برا ارامش خودت و فراموش کردن این اتفاق تلخ، شده ی رکعت نماز شب بخون و با خدا حرف بزن حس ...

خوب نمیشم هرکاری میکنم خوب نمیشم

ورزش میکنم رژیم میگیرم ب خودم میرسم

حالم خوب نمیشه فقط بدتر میشم زخمم عمیقتر میشه

خوب نمیشم هرکاری میکنم خوب نمیشمورزش میکنم رژیم میگیرم ب خودم میرسمحالم خوب نمیشه فقط بدتر میشم زخمم ...

نماز بخون.

حتی اگه تا حالا نخوندی

بزور وضو بگیر خودتو وادار کن رو ب قبله بایستی بخون

خواهشا نگو اره خدا فراموشم کرده و ازین حرفاها

خدا تا بهمون مشکل عمیق نده ماها طرفش نمیریم متاسفانه 

ارامش درونی ندارم

باید چیزای ک اذیتت میکنه روبزاری کنار..سخته هاخیلی سخت ولی نفس عمیق بکش و بگوخدایا روحم و اروم کن کمکم کن..هروقت خیلی ناراحت بودی مثل الان بروتوحیاط اروم وایسا بدنتوشل بگیر پنج بار عپیقا نفس عمیق کش داربکش از دماغت هواروببر داخل از دهانت بده بیرون هوارو پنج بار کش دارواهسته اهسته و بگو خدایا روحم و اروم کن کمکم کن ک خوب بشم کمکم کن موفق بشم من جزتوهیچ کس و ندارم ببین خداچجور کمکت کنه و ضمنن اگ امسال دیدی کنکور رتبت کم بود جانزنی و برا سال بعد قویتربخونی..هیچوقت برای شروع دیرنیست ماادما همین روح برامون میمونه جسم ک میره زیرخاک..روحت رواروم کن عزیزم تودخترقوی هستی و موفقیتت حتمیه...

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
منم کاش ابجیش بودممم غیرتی شدمممم

اخه طرف با حرفاش و کاراش به روح و روان یه دختر آسیب زده بعد باهاش یجوری رفتار میکنن انگار هیچ غلطی نکرده خدا نیاره اون روزو کسی چنین کاری با دختر من بکنه میکشمش تو اسید حلش میکنم حالا مادر این دختر اون سگ صفت و تو خونش راه داده میدونی یعنی چی اوج فاجعس

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

خدا به داد اطرافیانت برسه

حالا شما نگران اطرافیان من نباش حرف بدی هم نزدم احترام ب بزرگتر جزو شعور و شخصیت و تربیته حتی اگه با چیزی مخالفیم اینطور عنوان کردنش جالب نیست البته منم بر اساس متن اولشون نظر دادم بعد چیزهای دیگه گفت و کلا داستان عوض شد نظر تغییر دادم 

باید چیزای ک اذیتت میکنه روبزاری کنار..سخته هاخیلی سخت ولی نفس عمیق بکش و بگوخدایا روحم و اروم کن کم ...

یچیز دیگه بگم؟

فقط عموم نبود

پسر خاله ی مامانمم بود

تو یه مراسم کلاس ۵ بودم و حتی یذره ام سینه نداشتم گولم زد ب بهونع بازی کردن و ب سینه هام دست زد😂😂😂😂

بعد اون چنبار منو دید و حتی موقع روبوسی لبامو بوس کرد😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مامانم میگه هر دختری ممکنه براش پیش بیاد کسی اذیتش کنه من سخت میگیرم😂😂😂😂😂😂