2777
2789
عنوان

بعد از8 ماه باهاشون اشتی کردم🫂❤️

240 بازدید | 12 پست

با داداشم دوروز پیش روبوسی کردم حرف زدم که تمومشه بره

از دیروزم فهمیدم خالم حرفا میاورد میبرد،اعصابم بهم ریخت

به دروغ

الانم مامانم زنگ زد زنداداش حال بچه رو بپرسه(پای برادرزادم شکسته)منم گوشیو گرفتم باهاش حرف زدم

فکر نمی کردم اینجوری گرم جواب بده

صبح خالم بهم پیام داد هرچی دهنش درومد گفت،گفت تو مشکل داری،خواستم بهش ثابت کنم با ادم درستش بلدم چطوری رفتار کنم

درکل از خوشحالی زیاد بغضم گرفت🥲کاش از اول نمیذاشتم خالم بینمون فاصله بندازه..‌

ازین به بعد بیشتر حواستو جمع کن برای برادرت وزنداداشتم روشن کن که اونام به دامش نیوفتن متاسفانه بعضی از افراد چشم دیدن روابط خوب بین اعضا خانواده ندارن فقط باید ازاینجور شیطان ها دوری کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضی از فامیل ها مخصوصا خانم ها بیشتر به خاطر فضولی و سرگرمی و این طور چیزها، تو روابط افراد فامیل دخالت می کنند و نظر میدند و حرف ها رو منتقل می کنند. کمتر پیش میاد نیت خیرخواهانه داشته باشند. از سر بیکاری و برای سرگرمیه. تو جمع اونها باید بیشتر شنونده باشی. من هم یه زندایی دارم با دوتا دختراش تمام روز کارشون همینه. تمام حرف ها در مورد کار و زندگی دیگران و فضولیه

چی گفته بود

کی خالم؟

هرحرفی که داداشم میزد چارتا هم روش میذاشت میومد به من می گفت منم دل چرکین میشدم،یا حرفای منو میبرد براش به دروغ

حتی چندبار بهم می گفت زنداداشت خیلی بد بهت نگاه میکنه،حواستو جمع کن حتما میخواد بلایی سرت دربیاره

ازین به بعد بیشتر حواستو جمع کن برای برادرت وزنداداشتم روشن کن که اونام به دامش نیوفتن متاسفانه بعضی ...

من فکر میکردم هرچیم بلشه خالمه نمیتونه انقد بدجنس باشه

خبلی ادم احمق و ساده لیم

من فکر میکردم هرچیم بلشه خالمه نمیتونه انقد بدجنس باشهخبلی ادم احمق و ساده لیم

خوب اشتباهت همینه دیگه این همه کلیپ هس میگه ادم فقط از خودی میخوره پس چیه فک کردی واسه شما فرق داره نه عزیزم برای همه همینه همیشه نزدیک ترین افراد کاری ترین ضربه رو میزنن

بعضی از فامیل ها مخصوصا خانم ها بیشتر به خاطر فضولی و سرگرمی و این طور چیزها، تو روابط افراد فامیل د ...

اخه مامانم انقد طرفداری همین خواهرشو میکرد،استغفرالله مثل خدا میپرستش

همیشه پشت خواهرشه هرچیم میگیم خواهرت ذاتش بده قبول دار نیست

قشنگ به روش بیار شناختش

دریشب که فهمیدم،بابام گفت هیچی نگو

فرداشب،شب یلداس بزار بیان برن

بعد تو مکان و زمان درستش خودم گلایه میکنم

تاپیک دیروزمم هست قضیه اصلیش چی بود دیروز(عنوانش زدم بین ته چین و قورمه سبزی موندم)

بعد امروز صبح پیامم داد هرچی خواست گفت

من دیشب قرص خورده بودم شانس اوردم نمردم،منگ بودم اصلا نمیفهمیدم چی میگن بقیه

بعد فکرکرده من از قصد اینجوری رفتار کردم

خوب اشتباهت همینه دیگه این همه کلیپ هس میگه ادم فقط از خودی میخوره پس چیه فک کردی واسه شما فرق داره ...

بابام شناخته بودش ها

می گفت با فلانی درد دل نکن،صمینی نشو

منه احمق فکر میکردم بعد مادرم اون هست که بتونم بهش پناه بیارم