2777
2789
عنوان

به خانواده پدری رک گفتم خونمون نیاین مامانمم قشنگ رید بمن

| مشاهده متن کامل بحث + 8477 بازدید | 183 پست

ب این فکرنکن ک مسخرت میکنن ک بری کتابخونه اگ باپدرت راحتی بشین تنهای باهاش ازهدفت حرف بزن و بگو یکم جلومادرت روبگیره و خوددارباشه...بروکتابخونه و جدی درس بخوم تموم هدفت روبزار روکنکوروقبولی و همش ب خودت بگو ک حتماقبولی..خداتلاشتومیبینه..مسخره کردنای ادمارو و تحقیروتمسخرشون رو رنج ندون پله بدون و بروبالا و بهشون نشون بده ک تونستی و هرچی گفتن لایق شخصیت و عقل کم خودشونه....

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی همون روزم پشتم نبودببین نه اینکه حتما خیلی رک بگم اونطوریاولی خب بهم دست زد ب رونام و حرفای مزخر ...

خیلی ببخشید میگم.‌ از زیر دستش فرار نکردی؟ فقط لمست کرد؟

این دیگه چجور مادریه وا‌ویلا لرز ب تنم افتاد

حتی همون روزم پشتم نبودببین نه اینکه حتما خیلی رک بگم اونطوریاولی خب بهم دست زد ب رونام و حرفای مزخر ...

خب روحیت داغون شده..همینطور محکم و سفت باش دربرابر حقت و ب مادرت بفهمون حتی اگ گفت فراموش کن بگوتوکمکم کن ک فراموش کنم نزاردخترت جلوبقیه خاربشه..سعی کن جوری ک قلقش دستته کاری کنی ک طرف تو بشه..حتی همون دست درازی هم کاربدی بوده ک کرده منم ب هیچکی اعتمادندارم جای میرم دخترم ازکنارم تکون نمیخوره.کسی چپ نگاش کنه پارش میکنم

خیلی ببخشید میگم.‌ از زیر دستش فرار نکردی؟ فقط لمست کرد؟این دیگه چجور مادریه وا‌ویلا لرز ب تنم افتاد

سوار ماشین بودم کنارش بودم

دست زد ب رونم وهی میزدم زیر دستش

میگفت: بدت میاد بهت دست میزنم؟

این جملرو هیچوقت فراموش نمیکنم

هیچوقت حتی وقتی یادش میوفتم لرزش عجیبی میگیرم

بعدم از ماشینش پریدم پایین فرار کردم.

خب روحیت داغون شده..همینطور محکم و سفت باش دربرابر حقت و ب مادرت بفهمون حتی اگ گفت فراموش کن بگوتوکم ...

کمک؟

حتی سعی نمیکنه ببرم پیش روانشناس

میبینه هر روز چقد پرخاشگرم چقد حالم بده چقد بی دلیل گزیه میکنم

درس نخوندم این مدت

مهم؟؟؟؟؟

ب مادرت بگو چجوری فراموش کنم وقتی با دیدنشون برام یادآوری میشه؟!

میدونی دیگع حتی نمیتونم دردمو بگم

از بچگی انقد کوفتنم و بهم گوش ندادن الان هرچقد تلاش بکنن گوش بدن فایده نداره😂

دقیقااا+++++اتفتقا من همون بچه درس نخونه ی فامیلم

آره اصلا نشون نده برای کنکورت حساسی

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

کمک؟حتی سعی نمیکنه ببرم پیش روانشناسمیبینه هر روز چقد پرخاشگرم چقد حالم بده چقد بی دلیل گزیه میکنمدر ...

پس خودت ب خودت کمک کن ب و روزا کتابخونه..باخدا باتمام وجودت عهدببند ک کمکت کنه و بهش قول بده تواین راه ادم مهمی شدی فقط ب خودت فکرنکنی و ...سعی کن خودت حال خودتوخوب کنی و برسی ب چیزی ک میخای حالا ک فقط خودتی و خدا ارامش رو تووجودخدا ببین و بس..همه چیو ازامشب بزار توگذشته بمونه و براخودت راه نجاتی شو تاخیلیا حسرتت روبخورن حتی مادرت ک الان روبروته و کنارت نیست...

خودت برو پیش روانشناس اجازه میدن تنها بری؟خواهربرادر بزرگتر نداری

خواهر بزرگتر دارم اونقد رابطمون خوب نیست

پولش چی؟

من ۵ سال افسردگی داشتم تازه چنماهه خودمو خوب کردم

دوباره دارم درگیرش میشم وای نه:))

یکی کمکم کن

خواهر نداری؟آخ اگر من خواهرت بودم با قمه همشونو فراری میدادم جوری که از ترس جونشون از صدکیلومتری خونه هم رد نشن بی ناموصا

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️