آدم با قسمتی که براش تعیین شده ازدواج میکنه تو دختر خورد نظرتو انتخاب کن برو خواستگاریش یا بهت میدن یا نمیدن توی فامیل ما یه پسره هست که وقتی میدیدیش میگفتی آیا کسی حاضر میشه باهاش ازدواج کنهالبته از نظر اخلاقی خوب بود ولی قیافه و هیکل خیلی پایین بود و پولدار هم حساب نمیشد دست بر قضا یه دختریو گرفته که از همه لحاظ عالیه حتی زیباییش باوجود اینکه طبیعیه توی فامیل تکه ولی قسمتش بوده و جواب بله رو داده و ظاهراً باهم زندگی خوبی دارن ولی خوب بهت میگم دنبال دختر خوب که چهرش بدلت میشینه باش وفقط زیبایی ملاک نباشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
جز یه دختر دختر دیگه ای ندیدم اون یه نفر هم هنوز داغه فردا که شوهر فقیرش بگه من زن فوق جذاب میخوام خودش اولین کاری که میکنه تحقیر شوهرشه که خودت چرا فوق العاده نیستی
یه استاد ادبیات میخوای نحوه صحیح استفاده از افعال رو یادت بده
خوب تو برو دستاور منو داشته باش. تا همون وروردی دکترای برق بری قبوله
شما چرا اینقدر بهت فشار اومده؟ مگه نمیگی دستاورد داری خب منم گفتم مرد موفق باید زن خوشگل بخواد دیگه! ولی اینطور که بوش میاد داستان چیز دیگس که بخش منفی جمله رو به خودت گرفتی
تاحالا تو تاپیک آقایون نظر ندادم ولی با اطمینان صددرصد به شما می گم مادر آقایون خیلیییییییی عالی متوجه میشن چه دخترخانم براشون مناسبه بسپارید به مادرتون پشیمون نمیشید.