2777
2789

آدم با قسمتی که براش تعیین شده ازدواج می‌کنه تو دختر خورد نظرتو انتخاب کن برو خواستگاریش یا بهت میدن یا نمی‌دن توی فامیل ما یه پسره هست که وقتی میدیدیش میگفتی آیا کسی حاضر میشه باهاش ازدواج کنهالبته از نظر اخلاقی خوب بود ولی قیافه و هیکل خیلی پایین بود و پولدار هم حساب نمیشد دست بر قضا یه دختریو گرفته که از همه لحاظ عالیه حتی زیباییش باوجود اینکه  طبیعیه توی فامیل تکه ولی قسمتش بوده و جواب بله رو داده و ظاهراً باهم زندگی خوبی دارن ولی خوب بهت میگم دنبال دختر خوب که چهرش بدلت میشینه باش وفقط زیبایی ملاک نباشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعیته چرا هندی میکنی داستانو شما هم باعث شدید مردهایی که خودشون هیچ دستاوردی ندارند انتظار زنی با ...

طرف نهایی دی ماهشو داره میخونه . تو رشته چ میدونم انسانی . بعد ب من ک دانشجوی دکتری برقم میگه دستاور نداشتی

خوشم میاد ی چیزی گفتی دخترای اینجام پریدن سرت 😂

جز یه دختر دختر دیگه ای ندیدم اون یه نفر هم هنوز داغه فردا که شوهر فقیرش بگه من زن فوق جذاب میخوام خودش اولین کاری که میکنه تحقیر شوهرشه که خودت چرا فوق العاده نیستی 

یه استاد ادبیات میخوای نحوه صحیح استفاده از افعال رو یادت بده 

واقعیته چرا هندی میکنی داستانو شما هم باعث شدید مردهایی که خودشون هیچ دستاوردی ندارند انتظار زنی با ...

تو،سال 83 کجا بودی راستشو بگو؟

من تو داشتم تو رشته ریاضی  دبیرستانای سمپاد درس میخوندم . لباس کار میپوشیدم با پدرم میرفتم تاسیسات ساختمان

خوب تو برو دستاور منو داشته باش. تا همون وروردی دکترای برق بری قبوله

شما چرا اینقدر بهت فشار اومده؟ مگه نمیگی دستاورد داری خب منم گفتم مرد موفق باید زن خوشگل بخواد دیگه! ولی اینطور که بوش میاد داستان چیز دیگس که بخش منفی جمله رو به خودت گرفتی 

چرا پسرایی که ۲۰۷ دارن انقدر فاز برمیدارنبابا ۲۰۷ عه دیگه بنز نیست که شل کنن برادر منیارو سی ۲۰۰ دار ...

این بشر هزارمین کارمیش اینجائه هربارم از این دست تاپیکا میزنه بذارید خوش باشه انگار کسی محلش نمیده میاد اینجا خودنمایی میکنه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید