2777
2789
عنوان

به خانواده پدری رک گفتم خونمون نیاین مامانمم قشنگ رید بمن

| مشاهده متن کامل بحث + 7401 بازدید | 153 پست
عزیزم رک بهت بگم یکی از عموهای حرومزادم قصد تجاوز بهم داشتو همه اون عمه هام و عموهام پشتم گفتن خرابه ...

عجب آدم عوضی بوده...!

واقعا که نمیدونم چی بگم

خانوادت هیچ برخوردی نداشتن باهاش؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
عجب آدم عوضی بوده...!واقعا که نمیدونم چی بگمخانوادت هیچ برخوردی نداشتن باهاش؟

۸ ماه قط ارتباط

دوست شدن

اولاش داشتن خرم میکررن ک اره مثل قببل نمیشیم تو اصن نیا مهمانیارو:)))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه اسپویل کنم؟

میخای قبول بشی به هیچکس تاکید میکنم هیچکس

نگو که برای کنکور میخونی!

مشکل تمرکزتو یجوری حل کن

با گوش گیر بخون تایم بزار برای کتابخونه هرچی و هرچی 

فقط کسی نفهمه

بگو فقط میخای در حد دیپلم گرفتنت و امتحان مدرسه بخونی همین

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

شما وقتی خانواده حمایتت نمیکنن دیگه باید رو تمرکزت کارکنی هدفون هایی هست صدا ازشون نمیاد ازانها بذار از اتاقت نرو بیرون 

مثلا رفتی کنکور بدی چی انجا سروصدا هست بالاخره میخاهی با عدم تمرکزت چیکارکنی بری دکتر بهت دارو میده

یه اسپویل کنم؟میخای قبول بشی به هیچکس تاکید میکنم هیچکسنگو که برای کنکور میخونی!مشکل تمرکزتو یجوری ح ...

دقیقااا+++++

اتفتقا من همون بچه درس نخونه ی فامیلم

شما وقتی خانواده حمایتت نمیکنن دیگه باید رو تمرکزت کارکنی هدفون هایی هست صدا ازشون نمیاد ازانها بذار ...

اون پول میخواد

همش پول میخواد

ک خانواده من نفهمن

سال اول قبول نشدم

همونا ک اومدن خونمون مسخره ام کردن

سال دوم قبول شدم پز منو میدادن همین عمو و...

هر شب خونمون بودن برا بچه خودشون حق نداشتیم بریم 

ب مامان بابات بفهمون ک داستان از این قراره

ا وقتی چن نفر بزرگتر اونجا بودن خیلی کارت زشت بوده اینموری گفتی مگه پدر مادرت نبودن ک تو جواب میدی اختیار خونه با پدر مادرته شمام اتاق داری خیلی درسخونی یشین درستو بخون دنبال بهانه ام نگرد خدا کنه یکی بخاد درس بخونه اینقد حساسی روز کنکور میخای چطوری تمرکز کنی 

حق داریوای من چقد حرص میخوردمکتابخونه باز نیست از صب بری تا شب؟یا مدرستونمدرسه پسرخالم شبانه روز باز ...

مسخرم میکنن میخوام برم کتابخونه

ولی میرم از فردا

عزیزم رک بهت بگم یکی از عموهای حرومزادم قصد تجاوز بهم داشتو همه اون عمه هام و عموهام پشتم گفتن خرابه ...

یا حسین

حقشونه برینی بهشون جمیعا

ببخشیدا من بودم یکاری میکردم جرات نکنن تو چشام نگاه کنن