2777
2789
عنوان

به خانواده پدری رک گفتم خونمون نیاین مامانمم قشنگ رید بمن

| مشاهده متن کامل بحث + 7244 بازدید | 152 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصن تاپیکتو دیدم حس کردم خودمم😂 با این تفاوت که به تک تک دایی و عمو و فامیل هشدار دادم دیگه نمیان

منم اینکارو میکنم👍

مامانم هنوز تو پذیرایی خودرگیر بازی درمیاره و میگه نه من خونه شماونمیمونم تو میگی ما هیچکاری نکنیم

فداتشم با شما نبودم کلی دارم میگم

اره خب

ولی من دوستدارم درس زیاد بخونم

پزشکی فیزیو دارو قبول شم

قبلا همچین ادمی نبودم یهو متحول شدم بعد خانوادم یکمم کمکم نمیکنن

منم اینکارو میکنم👍مامانم هنوز تو پذیرایی خودرگیر بازی درمیاره و میگه نه من خونه شماونمیمونم تو میگی ...

احتمالا مامانت خودش درس نخونده نه؟ چون عمم دقیقا مث مامان شما به دخترش میگفت کنکور ۴تا گزینست یکیشو میزنی دیگه اسونه

ببین اگه قرار بود مخالفت کنن مامان بابات مخالفت میکردناینجوری بنظرت فایده ای برات داره؟ سر جلسه کنکو ...

عزیزم رک بهت بگم یکی از عموهای حرومزادم قصد تجاوز بهم داشت

و همه اون عمه هام و عموهام پشتم گفتن خرابه مقصر خودشه

این یکی از دلالیشه ک نمیخوام بیان

واضح تر بگم؟😂😂

من دیروز با لرزش و تنش شدید مواجه شدم انقد گریه کردم ک حتی برا خانوادمم عجیب بود اومدن بغلم کردن گفتن چته میگم گذشتع مامانم میگع باید ولش کنی😂

ولش کنم؟

تو میتونی کسیو ک حتی عملا بهت تجاوز کردو ببینی و رها باشی؟😂😂😂😂😂😂😂

احتمالا مامانت خودش درس نخونده نه؟ چون عمم دقیقا مث مامان شما به دخترش میگفت کنکور ۴تا گزینست یکیشو ...

نه نمیگه اسونه

درس نخوندخ ولی

یبار دو خط جزوه نوشت برام سرگیجه گرفت

هروقت بره رو اعصابم یاداوری میکنم بهش