2777
2789
عنوان

تجربه عجیب و ترسناکم از سوره بقره

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 54 پست

جان ما این چرت و پرت هارو نگو 

قرآن کلام خداست و هیچ کلامی بالاتر از کلام خدا و هیچ احدی بالاتر از خدا نيست 

قرآن هم منبع آرامش روحه پس چرت و پرت نگو هرکی هم دلش خواست بدون هیچ مشکلی میتونه قرآن گوش کنه و بخونه پس الکی مردم رو با این حرف هات دچار شک نکن

نه عزیزم من خودم دور تند خوانی ۴۰ روز گذاشتم پخش شد ممکنه اگه انرژی سنگین باشه یا هرچیزی بخوان جلوتو ...

ببین اینکه آدم نمیتونه سمت نماز قرآن و این‌چیزها بره یا یادش میره بنظرت میتونا علتش این چیزایی گفتی باشا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون تو خونه نبودم که بزارم صوت پخش بشه تو خونه به نیابت خونه ولی درکل نیت چله ای که داشتم رفع انرژی ...

مچکرم از توضیحاتت عزیزم

حتما امتحانش نیکنم

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

بعد از اون اتفاق تغییری تو زندگیت ایجاد نشده؟از نظر روحیه اعصابرزق و روزی و...

بد نبود بهتر شدم یه تایمی و رزق و روزیمم خوب بود خداروشکر 

این مدت باز بهم ریختم عصاب و روحی که بخاطر مشکلات خانوادگی و رابطمه ولی از اون نظر بهتر شدم اون زمان

اینکه شما گفتید عالیهمن زیاد قرآن میخونماما نه بقرهاما اگر شروع به خوندن کنم و تجربه ای مثل شما برام ...

احتمالش به نظرم کم باشه این قضیه پیش بیاد علت اون اتفاق برای من این بود اون خونه و اتاق از قبل این سنگینی رو داشت

ببین اینکه آدم نمیتونه سمت نماز قرآن و این‌چیزها بره یا یادش میره بنظرت میتونا علتش این چیزایی گفتی ...

نمیدونم واقعت نظری ندارم گلم میترسم چیزی بگم و اشتباه باشه ولی شاید 

من خودمم خیلی کاهلی میکنم تو این موارد

جان ما این چرت و پرت هارو نگو قرآن کلام خداست و هیچ کلامی بالاتر از کلام خدا و هیچ احدی بالاتر از خد ...

گلم من کی ادعایی کردم یا هرچیزی فقط تجربه امو گفتم اتفاقا اصلا کاری به کسی ندارم همیشه میگم هرکی کارشو زندگیش به خودش مربوطه من فقط گفتم که اگه کسی مشکلی داره شاید اگه خدا بخواد اینجوری حل بشه همین وگرنه الان اینو نگفتم که بخوام بگم اره نمازو قران بخونید تا جنا دور شن ازتون خوبه البته ها توفیق میخواد انجام اینکارا ولی من خودم یادم نمیاد اخرین بار چند ماه پیش کی بود نماز خوندم یا حتی این مدت مگه اینکه پیش بیاد سوره ای چیزی اونم بیشتر فاتحه برای اموات میخونم این کارم افتخار نیست که کاهلی میکنم فقط خواستم بگم از این ادمای ادعای مذهب دارن و مذهبی متعصبن نیستم که بخوام با یه تاپیک بگم وااای برین سمتش و اینا مردم خودشون چشم دارن گوش دارن عقلم دارن و قدرت اختیار خودشونن و خودشون هر تصمیمی میگیرن درست و غلط برای خودشونه انشالله هرچی خیر هست برای همه پیش بیاد فقط تجربمو گفتم شاید کمکی به کسی باشه همین چون من خودمم از طریق همین دوستان بود که این چله رو شروع کردم