2777
2789
عنوان

تجربه عجیب و ترسناکم از سوره بقره

1260 بازدید | 54 پست

اول که بگم باور ندارین یا هرچی خواهشا بیخیال شین از تاپیکمو ردش کنین خودم یکم عصابم بهم ریخته هست واقعا حوصله ندارم عزیزانم امیدوارم راهکاری برای دوستان باشه

من ۴۰ شب گوش دادم به سوره بقره بعد که تموم شد یادم نیست دقیق ولی چند شب بعدش اتاقم که با خواهرم شریک بودیم به طرز وحشتناکی لرزید و صدای بدی داد من خواب بودم و خواهرم بیدار نصفه شب بود که از خواب پریدم فکر کردم زلزله است جدا اماده بودم از اتاق بزنم بیرون هرچی گروهای خبری و گوگل سرچ میزدم خبری از اخبار زلزله شهرمون نبود خواهرمم از ترس تپش قلب گرفته بود خلاصه بعد نیم ساعت اینا با ترس و لرز خوابم برد صبح که پاشدم هرچی گفتم دیشب زلزله بود بهم گفت خواب دیدی و محل نزاشتن اما اگه بگیم من توهم زدم خواهرم چی اونم کامل اون اتفاق و درک کرده بود حقیقتا اصلا پیگیرش نشدم گفتم بیخیال شاید انبساط و انقباض دیوارا بود تا اینکه گذشت و یه ادم با تجربه که صحبتش بود از خروج اجنه یا علائم حضورشون گفت که یکیش همین صدای عجیب دیوار هاست (ایشون هنوز جریان منو نمیدونستن) و وقتی ماجرا رو شنید گفت عماره دیو بود که این نوع از طایفه دیو هستن و خطرناک که به خاطر صوتی پخش کردی واکنش نشون داد 🫠

پس بقره فوق العاده است برای رفع سنگینی و پاکسازی محیطتتون و بازم میگم من واقعا تا چندماه اصلا جریانو نمیدونستم بعد وقتی اینو شنیدم جریانو گفتم و متوجه موضوع شدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی اگه بخونیدش خیلی بهترهههه چون زیاده بعد هر نماز تقسیمش کنید تا تموم شه

ما هم یه چند وقتیه پشت سر هم بد بیاری میاری من زیاد روخوانی قرآن خوب نیست میشه تو خونه پخش کنم 

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش
مشکلی پیش نمیاد ک پخشش کنیم تو خونه؟

نه عزیزم 

من خودم دور تند خوانی ۴۰ روز گذاشتم پخش شد 

ممکنه اگه انرژی سنگین باشه یا هرچیزی بخوان جلوتون و بگیرن که ادامه ندین با بیخیال کردنتون یا مشاجره ای چیزی پیش بیاد یه جوری که حس کنید تقصیر پخش سوره است(من خودم این مشکل البته پیش نیومد برام ولی یه سری دوستان انگار دچار این مشکل شدن)اما بعد از اینکه ۴۰ روز تموم شد سبک تر شدم و اون اتفاق افتاد

یعنی کل سوره بقره باید صوتش پخش شه تا چهل روز عزیزم ؟خونه ما هم حس می کنم وضعیت خوبی نداره از این لحاظ که حالم تا وقتی تو‌خونم‌بده شوهرم هم همین ،واتفاق های خطرناکی بی دلیل میفتع‌ که به هر کس هم بگیم باورشون نمیشه

نه عزیزم من خودم دور تند خوانی ۴۰ روز گذاشتم پخش شد ممکنه اگه انرژی سنگین باشه یا هرچیزی بخوان جلوتو ...

منم امتحان کردم ۳ روز اول یه اتفاق هایی پیش می آمد که نمیشد تا آخر پخشش کنم مجبور میشدم نصفه رها کنم اما بعد ۳ روز موفق شدم تا آخر پخشش کنم تو خونه

ولی اگه بخونیدش خیلی بهترهههه چون زیاده بعد هر نماز تقسیمش کنید تا تموم شه

اره طولانیه من حقیقتا نمیرسیدم بخونم چون اون ایام درگیر بودم و وقت نمیکردم(شایدم بهونه است و بیشتر حوصله نداشتم)فقط صوتشو پخش میکردم امشالله اگه قسمت باشه به زودی بخونمش به این روش شما 

ما هم یه چند وقتیه پشت سر هم بد بیاری میاری من زیاد روخوانی قرآن خوب نیست میشه تو خونه پخش کنم

اره میتونی تندخوانی سوره بقره دانلود کنی و با صدای بلند بزاری پخش بشه 

یعنی کل سوره بقره باید صوتش پخش شه تا چهل روز عزیزم ؟خونه ما هم حس می کنم وضعیت خوبی نداره از این لح ...

ما هم کلا افتادیم رو دور بد بیاری مثلا یه نمونش چند روز پیش اینجا برف باریده بود شوهرم رفته بود نون بخره ماشین لیز خورده بود به تیر برق خورده بود نمیدونمم چی کار کنم 

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش