2777
2789
عنوان

تجربه عجیب و ترسناکم از سوره بقره

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 54 پست

اسی من الان چندسالی میشه که سنگینی رو تو روحم حس میکنم

قشنگ میفهمم که روحم پراز انرژی منفی و سنگین شده

میتونم باهندزفری فقط خودم گوش کنم، چون خوابگاه هستم از اون بابت میگم

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه وقت اون دیوه داره می‌ره خونمون خراب نشه 😂آخه زیاد محکم نیست از این آپارتمان کاغذی ها

😂😂نه انشالله خبری نیست 

مال هرکی یه جوری شاید یکی خودش حس سبکی کنه و جو خونشون اروم تر بشه بعد از یه مدت شاید یکی دعا های تو خونشو پیدا کنه یا بد شانسی ازش دور بشه یا میگم کلا اینجوری لرزش و نشونشو حس نکنه علت لرزش و صدای اتاق ما این بود که کلا اون خونه خودش مشکل داشته و ما شاید یک سالی بود رفته بودیم به اون خونه و این دیو بداخلاق از قبل بوده برای همین اینجور واکنش نشون داد چون گفتن خیلی خطرناک و قوی هست این نوع ما واقعا نمیدونستیم من بار ها خواهرم میگفت یکی انگار تو ذهنم داره راه خودکشی نشونم میده انگار دارم خفه میشم از این فشار من باور نمیکردم و مسخرش میکردم اما بعد ها وقتی اون شخص گفت تمام علائم و نشونه ها به این نوع میخورد

میترسم ازمنم‌اینجوری صداترسناک بده😑

احتمالش نمیتونم بگم چند درصده ولی به نظرم خیلی کمه ولی همه یه جور نیستن شاید اصلا فقط بعد از مدتی حس سبکی داشته باشین و جو خونه اروم تر بشه یا دعایی چیزی تو خونتون پیدا کنید کلا میگم تجربه ها متفاوته علت این تجربه ما این بود که این خونه از قبل عماره دیو داشته و ما اطلاعی نداشتیم و تازه یک سال بود اومده بودیم به این خونه طی این مدت خواهرم مدام میگفت یچیزی تو ذهنمه همش انگار یکی داره راهکار خودکشی نشونم میده انگار هرشب روحم حس سنگینی داره و بزور میخواد بکشه بیرون و بره از بدنم و واقعیتش اصلا باور نمیکردم و فقط مسخرش میکردم تا اینکه این شخص صحبت میکردم و علائمشو گفت و مگیفت اتاقتون ساکن داره و وقتی تجربه امو شنید گفت از این نوع هست و به شدت خطرناک خداروشکر از اونجا دراومدیم از اون خونه و جو داخلش متنفر بودم هرجی بدبختی دارم از اون خونه کذایی شروع میشه

ممنون که تجربه تو به اشتراک گذاشتی ،نزدیک یک ماهه تو خونه یه چیزی مدام اذیت می کنه .من تاپیک هم گذاش ...

خواهش عزیزدلم گفتم امیدوارم حداقل مشکل یک نفر باهاش درست بشه و این سنگینی از دل و زندگیش بیرون کنه انشالله که درست میشه قشنگم هرچی خیره پیش میاد براتون بقره معجزه میکنه

دنیامون واقعا عجیبه و ترسناک گاهی به خصوص ادما ترسناک ترن چون همین ادمای اطرافمون پای موکل و انرژی منفی و چشم زخم به خونه هامون باز میکنن سر حسادت و بدخواهیشون

حتما باید ۴۰روز باشه؟

اگه ۴۰ روز باشه فوق العاده است اثرش 

من خودم واقعا دلیل این ۴۰ روزو نمیدونم ولی حتما دلیل خاصی داره که همیشه میگن به نیابت فلان چیز چله بردارین و اینا

اسی من الان چندسالی میشه که سنگینی رو تو روحم حس میکنمقشنگ میفهمم که روحم پراز انرژی منفی و سنگین شد ...

درکت میکنم 

من خودمم اینجور بودم ولی خواهرم شدید تر جوری مدام میگفت یکی انگار شبا میخواد روحمو جدا کنه و همش تو ذهنم راه های خودکشی میاد که اصلا این روشارو بلدم نبودم از قبل ولی من جدی نمیگرفتم و مسخرش میکردم 

اره گلم میشه من خودم چند شبش پیش اومد مجبور بودم با هندزفری گوش بدم حتی یکی دو شبش خونه نبودم و بیرون از خونه گوش میدادم به نیابتش تا حق چله ادا بشه

انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد

درکت میکنم من خودمم اینجور بودم ولی خواهرم شدید تر جوری مدام میگفت یکی انگار شبا میخواد روحمو جدا کن ...

به نیابت چی؟

ممنونم عزیزم همچنین واسه شما❤️

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

به نیابت چی؟ممنونم عزیزم همچنین واسه شما❤️

چون تو خونه نبودم که بزارم صوت پخش بشه تو خونه به نیابت خونه ولی درکل نیت چله ای که داشتم رفع انرژی منفی و سنگینی بود 

وایی منم یکسال تمام گزاشتم نگم از اتفاقای ترسناکش اخرشم تو خواب دیدم باطل شد اما منه احمق چکار کردم رفتم پیش دعانویس بدتر از قبل شدم خواهشا نرین پیش دعانویس الللانم میخوام بزارم امیدوارم باطل شع

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️