2777
2789
خوش به حالت منم دارم جدا میشم ولی بچه ها پیش پدرشون هستن نمیدونم چی بشه حاضر نیست چیزی بده و گرنه من ...

عزیزم😓من خودش بچمو نخاست خیانت کرد اون طرفو میخاست و ازدواجم کرد باهاش

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاغلی؟از پس هزینه هات برمیای؟

شاغلم ولی درامد زیادی ندارم..باسختی فعلا میگذرونم❤️😍

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
تنهاییت نمیکنه چرا شهر غریب شغلت چی هست؟؟شوهرت کجاست چرا جدا شدی؟؟

خیلی اذبت شدم دلم نخاست اونجاباشم شهرغریب انتخاب کردم...خیانت دیدمو اون ازدواج کرده

خوش به حالت منم دارم جدا میشم ولی بچه ها پیش پدرشون هستن نمیدونم چی بشه حاضر نیست چیزی بده و گرنه من ...

منم دلم میخاد جداشم ولی هیچی ندارم شوهرمم مطمئنم بچه ها رو نمیده سرهمین موندم  

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
منم دلم میخاد جداشم ولی هیچی ندارم شوهرمم مطمئنم بچه ها رو نمیده سرهمین موندم

عزیزم انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد😓

وای از خیانت چند وقته جدا شدی؟؟با همون زن ازدواج کرده؟؟مهریه نگرفتی؟؟ببخشید سوالام زیاد شد

۳سالی هست جدام ولی کلا طلاق قطعی۳ماه میشه..کلا تنوع طلب بود باهمه میپرید..ولی دیگ اخربایکی رفت همه فهمیدن و مجبور شد بخاطر ابرو همونو بگیره...اره فردای طلاقمون جشن عقدش بود..مهریه سالی ی سکه

شما چرا؟؟؟منم دادگاه داریم ولی خیلی طول میکشه معلومم نیست چی بشه بچه هام منو میخوان ولی پدرشونم میخو ...

چون با هیچ کس رفت وآمد نداره جدیدا هم باخانواده قطع رابطه کرده وهممش بهم بی احترامی میکنه نمی دونم دلیل کافی برای جدایی هست یانه

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
شما چرا؟؟؟منم دادگاه داریم ولی خیلی طول میکشه معلومم نیست چی بشه بچه هام منو میخوان ولی پدرشونم میخو ...

اره دادگاه خیلی طول میکشه🥲 من از ۱۴۰۰تو دادگاه بودم.. بچه هاهم تکلیفشون مشخص میشه و دیدار دارید