2777
2789
چون با هیچ کس رفت وآمد نداره جدیدا هم باخانواده قطع رابطه کرده وهممش بهم بی احترامی میکنه نمی دونم د ...

دادگاه دلیل خاصی نمیخاد..من خیانت بود ولی خب ثابت نشد زدن عدم تفاهم...مرد ک درخاست طلاق بده و مهریه رو قبول کنه ک پرداخت کنه راحت طلاق صورت میگیره

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
چون با هیچ کس رفت وآمد نداره جدیدا هم باخانواده قطع رابطه کرده وهممش بهم بی احترامی میکنه نمی دونم د ...

نه عزیزم کافی نیست 

خیانت و اعتیاد و بیکاری و ....

شوهر من خیانت کرد قثد نداشتم جدا شم ولی خیلی بد شده بود نتونستم 

زندگیتو بساز 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دادگاه دلیل خاصی نمیخاد..من خیانت بود ولی خب ثابت نشد زدن عدم تفاهم...مرد ک درخاست طلاق بده و مهریه ...

شوهر خودت درخواست طلاق داد؟؟

منم مدرک ندارم برای دادگاه ارائه بدم فقط شماره موبایل دارم همین

چقدر سخت الان خوشبخته؟؟؟سالی یه سکه رو میده؟؟؟

خوشبخت نمیدونم ولی خانوادش ناراضین همش به من زنگ میزدنو حلالیت میخاستن...اون دختره خیلی دخترکثیفو مارموزیه همه خانواده رو بهم ریخته🤣هیشکی چشم دیدنشو نداره..ولی خوشحالم منو خیلی اذیت کردن منم ی ادم بی زبون و سربه زیر هزارحرف بارم میکردن...حالا یکی اومد ک قدر منو دونستن و پشیمونن

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
نه عزیزم کافی نیست خیانت و اعتیاد و بیکاری و ....شوهر من خیانت کرد قثد نداشتم جدا شم ولی خیلی بد شده ...

خیلی دلم میخاد ولی یک کلامه اصلا کوتاه نمیادفکر کن شب یلدا من خونه پدر خودم بودم اون خونه پدر خودش😔

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
خوشبخت نمیدونم ولی خانوادش ناراضین همش به من زنگ میزدنو حلالیت میخاستن...اون دختره خیلی دخترکثیفو ما ...

وای منم همینجور بودم 

این هرزه که زندگی من رو خراب کرد شوهر داره فعلا با این نمیتونه ازدواج کنه 

مگه بعد طلاق من اونم طلاق بگیره

معلومه  زن هایی که زندگی مردم خراب میکنن زن زندگی نیستن

شوهرت چی الان بهت زنگ نمیزنه یا پشیمون نیست؟؟

شوهر خودت درخواست طلاق داد؟؟منم مدرک ندارم برای دادگاه ارائه بدم فقط شماره موبایل دارم همین

اولین کار من مهریمو اجرا گذاشتمو حضانت بچمو گرفتن.. بعد دیگ یک سال هی اذیت کردو اینا گفت طلاقت نمیدم میرم ازدواج میکنم دید نمیتونه ازدواج کنه هی درخاست نامه ازدواج از دادگاه میخاست رد میشد..دیگ خودش درخاست طلاق داد منم دوسال درخاست طلاقشو دور دادمو اعتراض زدم گفتم شاید بخاطر بچه سرش به سنگ بخوره پشیمون شه..دیگ این بار اخر ک درخاست اومد گفتم ول کن بزارتموم شه دیگ بریده بودم از دادگاها..

وای منم همینجور بودم این هرزه که زندگی من رو خراب کرد شوهر داره فعلا با این نمیتونه ازدواج کنه مگه ب ...

ببین تمام اموالو همه چیزش به نام دخترس حتی باکارت اونم کارمیکنه و زیرنظر دختره خرج میکنه ینی بدون اجازش جرعت نداره اب بخوره..بااین حساب چطور میخاد پشیمون شه؟ پشیمونیش مساویس با بدبخت شدنش🤣...ن زنگم جرعت نمیکنه بزنه اون نمیزاره...مگر چندروز یبار ک تنها باشه زنگ میزنه با بچش حرف میزنه

اولین کار من مهریمو اجرا گذاشتمو حضانت بچمو گرفتن.. بعد دیگ یک سال هی اذیت کردو اینا گفت طلاقت نمیدم ...

چقدر خوب  منم ۸ ماهی درگیر دادگاهیم چرا درخواست ازدواجشو رد. میکردن؟؟؟من الزام به تمکینش رد شده فعلا ولی رای قطعی ندادن 

اونم میگه طلاق نمیدم مهریه ام هم هنوز معلوم نیست چجور بشه اموال زیاد داره ولی بنامش نیستن

ببین تمام اموالو همه چیزش به نام دخترس حتی باکارت اونم کارمیکنه و زیرنظر دختره خرج میکنه ینی بدون اج ...

چه آدم میسوزه دومیا چین که مرردا اینطور باج میدن

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
ببین تمام اموالو همه چیزش به نام دخترس حتی باکارت اونم کارمیکنه و زیرنظر دختره خرج میکنه ینی بدون اج ...

ای وای خب چرا اینجور کرده بگو حالا به من داده بودی به بچه ات هم میرسید 

یعنی به بچه اش هم جرات نداره زنگ بزنه؟؟

حتما با تو هم جرات نداره حرف بزنه