2777
2789
چقدر خوب منم ۸ ماهی درگیر دادگاهیم چرا درخواست ازدواجشو رد. میکردن؟؟؟من الزام به تمکینش رد شده فعلا ...

نمیدونم چرا رد میشد بااینکه من تمکین نکردم و به ضررم شد ولی گفتن باید طلاق بگیره یا من رضایت بدم ک بتونه ازدواج کنه..ولی این مورد نابودش کرد ک نمیتونست درخاست ازدواج مجدد بگیره بخاطر همون دیگ درخاست طلاق داد

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
چه آدم میسوزه دومیا چین که مرردا اینطور باج میدن

خرشد خر...بخاطر اینکه من به عنواد مهریه ازش برندارم همه رو زد به نام دختره

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای وای خب چرا اینجور کرده بگو حالا به من داده بودی به بچه ات هم میرسید یعنی به بچه اش هم جرات نداره ...

ببین موش شده دربرابر زنه...بعد این زنه هم چنان زبون و سلیطه گری میکنه ک هیشکی جرعت نداره چیزی بگه بهش..الان بهترین جهزیه رو شوهرمن خریده براش بهترین جشن عقدو گرفتن🤣 بعد من خودمم دوسندارم اصلا صداشو بشنوم از خودشو خانوادش متنفرم خیلی اذینم کردن خیلی تهمت زدن بهم😓

خرشد خر...بخاطر اینکه من به عنواد مهریه ازش برندارم همه رو زد به نام دختره

حقشه

حالا بسوزه و بسازه 

جرات داره نفس بکشه 

الان حتما دوتا بچه هم میندازه رو دستش که بدتر بچسبه الهی که به اینم خیانت کنه یا زنه با یکی ویگه بپره

کاش برا منم همینجور بشهحالا من الزامش رد شده فعلا چرا تمکین نکنی ضرر میشه؟؟

ضرر خیلی زیادی ک نه...فقط نفقه بهم تعلق نگرفت واینکه همش دادگاه و کارشناسو اینا منو میکشوندن حرف مبزدن ک راضی به برگشتم کنن

ببین موش شده دربرابر زنه...بعد این زنه هم چنان زبون و سلیطه گری میکنه ک هیشکی جرعت نداره چیزی بگه به ...

چقدر منی 

منم دارن تهمت میزنن 

پس زنه داره کیف میکنه برا خودش 

شوهره هم مجبوره قبول کنه بخاطراموالش 

البته دردی هم بدتر از تظاهر نیست

حالا خوشگلم هست؟؟

ضرر خیلی زیادی ک نه...فقط نفقه بهم تعلق نگرفت واینکه همش دادگاه و کارشناسو اینا منو میکشوندن حرف مبز ...

عه اینجورم میکنن 

یعنی ممکنه منم بفرستن؟؟

من شوهرم خب نمیخواد اونم نمیخواد اگه مهریه ببخشم طلاق میده در غیر این صورت نمیده

چقدر منی منم دارن تهمت میزنن پس زنه داره کیف میکنه برا خودش شوهره هم مجبوره قبول کنه بخاطراموالش الب ...

ن واقعا قیافه نداره همه میگفتن حیف تو این چیه ک اومده..من اخلاقمم تو خانوادش زبان زد بود اینقد ک احترام بهشون میذاشتم همیشه جاریامو میگفتن از فلانی یادبگیرید سرشو بالانمیکنه چقد احترام میزاره

ن واقعا قیافه نداره همه میگفتن حیف تو این چیه ک اومده..من اخلاقمم تو خانوادش زبان زد بود اینقد ک احت ...

نههههههههه

منم تو این ۱۵ سال یبارم در نیوفتادم بی احترامی نکردم 

الان دارن میگن اینم زن بود داشتی چی بود راحت شدی

الهی شوهر منم زنی بگیره همینجور به سر خودش و خانواده اش بده 

عه اینجورم میکنن یعنی ممکنه منم بفرستن؟؟من شوهرم خب نمیخواد اونم نمیخواد اگه مهریه ببخشم طلاق میده د ...

اره..ن اصلا مهریه نبخشی بالاخره خودش خسته میشه مجبوره طلاق بده میگه چرا مهریه بدم اونم نیاد بزار بره اونوقت طلاقت میده...مهریتو اجرا بزار...مدرکم اگ نداری میری از محضر رو نوشت سند ازدواجتو میگیری شناسنامتم اگ پیشت نیس برو ثبت احوال برگه کارت ملی بهت میدن باهمونا کامل کاراتو میکنی

حقشون هست لیاقتش همونا هستن تو هم کیف کن مهم آرامشت هست

خیلی تو سختی و بی پولیم ولی ارامش دارم اینم میگذره😍

اره..ن اصلا مهریه نبخشی بالاخره خودش خسته میشه مجبوره طلاق بده میگه چرا مهریه بدم اونم نیاد بزار بره ...

اجرا گذاشتم حکم هم اومده که باید بپرداره ولی چجور معلوم نیست احتمالا همین سالی یه سکه