2777
2789

سلام

خودمو موظف دونستم در مورد این شرکت بی درو پیکر و حروم که سر خیلیا کلاه میذاره بیام اتفاقی که برام افتاده رو تعریف کنم، تا سر کسی نیاد.

خیلیهاتون میدونید این آدمهای هرم بیز چه افراد شیادی هستن اما دیگه خودشونم فهمیدن که بدنام شدن حالا با یه اسم و تعریف دیگه میان پولهاتونو میخورن؛

مادر من بیمار دیابتیه ؛من تو تبلیغات کانالها که برای درمان دیابت دیده بودم ،عضو کانال طب سنتی رویال شدم که کلی عکس و ادعا داشت که آی راه درمان قطعی دیابت پیدا شده و کلی ویس و توضیحات...

من ارتباط گرفتم بمن زنگ زدن و مخمو حدود یک ساعت به کار گرفتن و به اصطلاح خودشون پرونده درمانی تشکیل دادن که بله، پک قرص گیاهیه و روزی ۳ باره و این داروها رو میخوره صددرصدی خوب میشه و داروی ما کپسوله که هی اذیت نشه

بعدم زنگ پشت زنگ که مبلغ رو واریز کن تا سریع ارسال کنیم،وگرنه میره برای ماه بعدی و کارتون طولانی میشه.

منه بدبخت افتادم به قرض و خریدم .گفتم دیر نشه یعنی یکسره رو مخم بودن ولی نفهمیدم که اینهمه  اصرار کاسه ای زیر نیم کاسه اس.

یک ماه کشید و خبری نشد بعد یک ماه یه کارتن گنده اومد درخونمون منم باز کردم که ببینم قرصهایی که گفته بود و دستوالعمل استفاده شو ببینم و به مادرم توضیح بدم اما ...اما..

این حروم لقمه ها تو کارتن ۳ بسته سبوس برنج و سه بسته سیر خشک و یک بسته دمنوش گذاشته بودن دیدم همه شرکت بیز

حالا هی ز هی زنگ که این چیه فرستادید؟ جواب نمیدادن

اخرش ویس داد بهم که عههههه مگه قرص نیست؟!

گفتم ی ماه گذشته کلی نشستی پرونده تشکیل دادی مخ منو به کار گرفتی تمام سن و وضعیت مادر منو گرفتی حالا میگی عه مگه قرص نفرستادیم!!!

من موندم و قرضم و این آت آشغالها

شرکت هرمی بیز حالا با اسامی مختلف خودشو غالب میکنه و آشغالهاشو به اسم طب سنتی رویال به مردم بیچاره غالب میکنه

از شر اینها کی خلاص میشیم خدا میدونه اینهایی که دیگه اسم بیز نمیارن ولی همون بیزو با عنوان و داستان دیگه ای میندازن بهمون

گفتم تعریف کنم امثال من گرفتار این عوضی ها نشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی که اطلاع دادی.منم یکبار از این شرکت بیز سرم و شامپو مو گرفتم کاملا کلاهبرداریه.گول تبلیغاتشو خو ...

منم سالهاست میشناسم

ولی ببین اینا کین با اسم دیگه حالا گول میزنن

همه چیشون آشغاله

خدا ازشون نگذره

ممنون که اطلاع رسانی کردی

حتی از گول خوردندیک نفرم جلوگیری کرده باشی خدا خیرت میده

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

خدا لعنتشون کنه.. از هزار جاشون این پولا دربیاد... 

منم چند وقت پیشا تو اینستا یه پیچ دیدم برای لاغری... دقیقا عین اونچه که تعریف کردی کلی زنگ و تبلیغ و تحریک من.. چند بار مخصوصا پرسیدم محصولات بیز نیست، گفت نه.. بعد یک ماه اومد دیدم دقیقاااااااااا همینایی که گفتی همه محصولات بیز ، زنگ هم که زدم بلاک شدم از پیجش هم منو بلاک کرد... نمی‌دونم چه جوری میتونند اینقدرررر حروم خور باشند 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

مرسی از اطلاع رسانیتون

دایی من از شرکت بیز اون موقع که بیست میلیون ،دویست میلیون الان حساب میشد خرید کرد هنوز از تو کمدش ژله و سبوس برنج، عسل و کرم و کوفت زهرمار بیرون میاد قد یه سوپی ازشون خرید کرده بود بعد از خرید ن تنها کمکش نکردن بلکه مرتبا میگفتن دوباره خرید بزن تا جیب ما پرپول بشه😏 چقد بیشتر.فن

سلام مثل این تبلیغات تلگرام طلایی که تازه نصب میکنید میاد که سود بالا می‌دیم و کلی تبلیغحواستون باشه ...

آره منم پولمو خوردن خدالعنتشون کنه الهی هر قرون ب قرونش از جیگرش بزنه بیرون خودشم پوست کلفت بود خدا ی جوری بزنتش که بتونه پاشه فقط زجر بکشه و نتونه کاری کنه

پول قرض کرده بودم چند ماهه هنوز نتونستم برش گردونم

خدا لعنتشون کنه.. از هزار جاشون این پولا دربیاد... منم چند وقت پیشا تو اینستا یه پیچ دیدم برای لاغری ...

اره در همین حد عوضی ان و حروم لقمه دیشب خوابم نبرده

خدا ان شاالله تو آتیش جهنمش اینها رو بسوزونه