2777
2789
عنوان

برادر شوهر بهم گفت خر نفهم زدی دهن بچه رو پر خون کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 5557 بازدید | 220 پست
رو پسرت کار کن ک باهاش نره...ب مرور تمایل پسرت واس رفتن کم میشه...اگ نشد هم سلیطه باش...یا ب شوهرت ب ...

آخه سلیطگی جواب نمیده بعدم من اصن نمیتونم تو روش وایسم بخدا این همه حرف بارم کرده از اول ازدواج یا سرم داد زده اصن حتی یبارم جوابشو نتونستم بدم ضعیفم در برابرش خیلی 

کلا تاحالا بلد نبودم سلیطه باشم 

شوهرمم خب مسلما میگه خانواده امن بچرو میبرن میارن

کاربری دست دو نفره ❤️😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بگم بخدا حق داری منم هنوز نتونستم ببخشم و فراموش کنم خواهرت طرف کیو‌ گرفت ؟

بیین ماجراش طولانیه

قضیه اینکه یه شب اون یکی خواهرم الهه ( خوار اولیم) با شوهرش دعواش شده بود با بچش اومد خونه ما چند روز بمونه. این خواهر اولیم یه مقداری فتنه اندازه. وقتی اومد خونه ما سر یه مسئله ای به نا حق برادر من دعواش شد ( دلش از جای دیگه پر بود خواست سر برادر من خالی کنه) منم با خواهرم بحثم شد گفتم حق نداری تو خونه ما فتنه بندازی اگه دعوا میخوای برگرد برو خونت، خلاصه دعوا کش پیدا کرد مامانم حالش بد شد افتاد رو تخت‌، برادرمم از استرس زنگ زد به خواهر دومم گفت بیا خونه مامان حالش بد شده الهه دعوا درست کرده. خوارمم با شوهرش اومد خونه ما ببینه چی شده...خلاصه اومدن خونه ما همون لحظه الهه پرید یقه داداشم چنگش بندازه دوباره با داداشم درگیر شد. منم رفتم جداشون کنم یک دفعه دامادمون منو هل داد گفت تو دخالت نکن! ( این داماد عوضی ما از خواهرم الهه خوشش میاد، همه هم میدونن ولی برای اینکه زندگی خواهرم هانیه خراب نشه به روی خودشون نمیارن) گفت میدم بندازنت تو گونی!منم دامادمونو کشیدم به فوحش که دیگه همسایه ها اومدن وساطت کردن. 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

بیین ماجراش طولانیهقضیه اینکه یه شب اون یکی خواهرم الهه ( خوار اولیم) با شوهرش دعواش شده بود با بچش ...

وای چقد داماد عوضی و کثیفی داری چقد بیشرفه که به خواهر زنش چشم داره خدا لعنتش کنه الهی 

ولی بدتر ازون خواهر بزرگته که دعوا رو اینجور کش داده و گذاشته داماد بیاد دخالت کنه 

ولی ببین بهترررین کارو کردی نمیذاری بیاد خونتون احمق نکبت نفهم کثیف بی خانواده ی بی‌ناموس 

ازت خوشم‌اومد دمت گرم

کاربری دست دو نفره ❤️😘

چرا جدیدا تو نی نی سایت همه بر علیه استارتر هستن. از هرکی دفاع میکنن جز کسی که تاپیک رو زده تو هر مو ...

عزیزم کتک زدن بچه در حدی که دهنش پر خون بشه 

اشتباهه محضه 

چون کتک زدن به سر و صورت حتی توی دعوا ما بزرگترها 

میتونه باعث صدمات جبران ناپذیری بشه ! 

البته تنبیه بدنی از بیخ و بن غلطه ! 

وای چقد داماد عوضی و کثیفی داری چقد بیشرفه که به خواهر زنش چشم داره خدا لعنتش کنه الهی ولی بدتر ازون ...

اره خیلی آدم عوضیه

وقعی که خواهرم عقد کرده بود الهه اومد به مامانم گفت مسعود ( همین دوماد عوضیمون) به من گفته اگه تو رو زودتر میدیدم با تو ازدواج میکردم,تازه اونموقع الهه هم عقد بود!

من و مامانم اول باورمون نشد ولی بعد یه مدت دیدم الهه راست میگفت. هرچی هم به مامانم میگم مسعود به الهه چشم داره مامانم باورش نمیشه. 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

اره خیلی آدم عوضیهوقعی که خواهرم عقد کرده بود الهه اومد به مامانم گفت مسعود ( همین دوماد عوضیمون) به ...

خدا لعنتش کنه کاش به هانیه میگفتین این لجنو از زندگیش بندازه بیرون اعصابم خورد شد بخدا 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

خدا لعنتش کنه کاش به هانیه میگفتین این لجنو از زندگیش بندازه بیرون اعصابم خورد شد بخدا

چی‌بگم والا.....💔

گناه داره اینکه شوهرش به یکی چشم داره یه درده ولی اینکه به خواهر خودش چشم داره هزار درده الهه خوشگلت ...

الهه عملیه یکم 

لطف میکردی گلم ولی نهایت به برادرت باید بگی نه اینکه خودت دخالت کنی

داداشمو فحش میدادم دیگه زنداداش من دخترشو چنان بشکون میگیره دستش کبود میشه زنداداشمم دختر خالمه گفتم چرا بچه رو کبود میکنی قرار نیست خودت بچگی کتک زدی اینم کبود کنی کع به داداشمم گفتم اونم گفت مگه کبود میکنه بچه از ترس مامانش نمیگفت مگه بچه برا زدن ما خودمون بچگی کتک خوردیم الانم یادمون چرا موجودی رو که نمیتونه از خودش دفاع کنه باید بزنیم