2777
2789
عنوان

برادر شوهر بهم گفت خر نفهم زدی دهن بچه رو پر خون کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2489 بازدید | 164 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره شوهرم گف‌ بچرو زدی مقصر بودی هیچی نگو چون با برادرم بحثم بشه مامانم از چشم تو میبینه گف برادر من ...

حق داری ناراحت بشی ولی اگ تصمیم جدی نگیری بی احترامیاشون ادامه پیدا میکنه‌.‌..

کم کم رو بچه ت کار کن و دیگ نذار بره خونشون

سینه سپر کرده بود بیاد بالا منو بزنه داااد میزد آبرومونو برد بس عربده کشید مادرش جلوشو گرفته بود تاز ...

وااا مگه شهر هرته جوابشو بده و نزار تو تربیت بچه ت دخالت کنه وگرنه بچه ت چن تربیتی میشه 

چه همه رفتن بالا منبرخصوصا اون کاربر مرد خاله زنک که حرف هم از طلاق میرنه چندش🤢من نمیگم استارتر حق ...

به شوهرم گفته بود تو نبودی من بجات میخواستم دست‌وپای زنتو بشکنم بچه‌رو زده 

هنوز با من توی قیافه اس جواب سلاممو نمیده 

هنوز به شوهرم میگه خودت و بچت بیایین پایینه دور هم باشیم منو آدم حساب نمیکنه 

منم نه خودم میرم نه‌ شوهرم و بچمو میذارم‌ برن که سر همینم طلبکاره ازم 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

ابراز پشیمونی هم نکرده ؟

نه اصلا، پرو تر از ایناست، از اون اصفهانی های مارمولکه

اول خیلی خودشو خوب نشون میداد ولی بعد ۱۰ سال ذات واقعیشو نشون داد. 

به مامانم گفتم اگه میخوای بذارم دامادت بیاد خونت باید از من معذرت خواهی کنه، بعد مامانم میگه اون مرده غرور داره نباید معذرت بخواد!/: منم گفتم پس تا من تو این خونه هستم حق نداره پاشو بذاره اینجا

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

گلم من که هر روز بچرو نمی‌گیرم زیر کتک اصن اولین باری بود زدمش اینجوری

برادرشوهرتو ول کن خدایی

به این فکر کن چیشد بچه رو زدی برا اولین بار اونم انقد محکم که خونی بشه

یکم غیرعادی بود کارت اگه تا حالا نزده بودیش، بچه حتماً خیلی ترسیده بود

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
برادرشوهرتو ول کن خداییبه این فکر کن چیشد بچه رو زدی برا اولین بار اونم انقد محکم که خونی بشهیکم غیر ...

اره چون اولین بار بود اینجور کتک خورده بود ترسید دوید رفت پایین 

اخه صبرم تموم شد کل روز کار میکردم تمیز کاری و گردگیری و کلی لباس نشسته و غذا و 

بعدم دوساعت یه بند توی سرم جیغ میزد دیگه کشش نداشتم

کاربری دست دو نفره ❤️😘

نه اصلا، پرو تر از ایناست، از اون اصفهانی های مارمولکهاول خیلی خودشو خوب نشون میداد ولی بعد ۱۰ سال ذ ...

مجردی ؟ خوب کردی

بگو مرد عذر خواهی میکنه بابت اشتباهش اون نامرده که غرورش نمیذاره

کاربری دست دو نفره ❤️😘

حق داری ناراحت بشی ولی اگ تصمیم جدی نگیری بی احترامیاشون ادامه پیدا میکنه‌.‌..کم کم رو بچه ت کار کن ...

میاد میبرتش منم آدم حساب نمیکنه نمیدونمم‌ چی بگم بهش 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

مجردی ؟ خوب کردیبگو مرد عذر خواهی میکنه بابت اشتباهش اون نامرده که غرورش نمیذاره

اره مجردم

واقعا تو کتم نرفت اون غلطی که کرد. تازه بابامم زنگ زد قشنگ تر زد به هیکل دامادمون، گفت دفعه بعد تو دعوای خانوادگی ما دخالت کنی زنگ میزنم پلیس ببرتت ( اون شب بابام خونه نبود)

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

خب این حق شماست خونه ی مستقل داشته باشی از برادرشوهرت دور شو هیچوقت تو خونت راهش نده کارش خیلی زشت ب ...

آخه اصن محلم نمیده یجور میاد میره میگه خونه برادرمه ماشین برادرمه بچه ی‌ برادرمه زندگی برادرمه منو آدم حساب نداره

کاربری دست دو نفره ❤️😘

اره مجردمواقعا تو کتم نرفت اون غلطی که کرد. تازه بابامم زنگ زد قشنگ تر زد به هیکل دامادمون، گفت دفعه ...

چی بگم بخدا حق داری منم هنوز نتونستم ببخشم و فراموش کنم 

خواهرت طرف کیو‌ گرفت ؟

کاربری دست دو نفره ❤️😘

میاد میبرتش منم آدم حساب نمیکنه نمیدونمم‌ چی بگم بهش

رو پسرت کار کن ک باهاش نره...

ب مرور تمایل پسرت واس رفتن کم میشه...

اگ نشد هم سلیطه باش...

یا ب شوهرت بگو خوشت نمیاد میان بچه رو میبرن بذار خودش حلش کنه