2777
2789

درسی که اینا خوندن تو بهترین دانشگاه های دنیا بدون کنکوره تو ایران انقدر بهشون بها داده شده فکر کردن فقط اینا آدمن و.... یعنی یه بار نشد یه دکتر ببینم اعتماد به نفس کاذب و چرت نداشته باشه مگه اون قدیمیا

همه جای دنیا داره رو مهندسا کار میکنه برا پیشرفت‌ ایران فقط به پزشکا بها میده و نخبه هاشو می‌فرسته برن بعد همین پزشکام داغون داغون داره تحویل میده

دیگه یکی از بچه های اینجا بود میگفت حالم از دانشگاهمون به هم میخوره همش تو همن و دخترا خودشو واسه پسرا شرحه شرحه میکنن یا برعکس 

باشه کم حرص بخور برا پوستت خوب نیس

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم هیچ گوهی نیستی

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

حالا کی هست این بنده‌خدا 

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

هم زشتی😂😂

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

ببین اولن که پزشکان خیلی زحمت کشیدن به یک جایگاهی رسیدن و اینکه همه دکترا این طوری نیستن جمع نبست حالا بعضی هاشون شاید این جوری باشن که با اونا کار ندارم اما همین دکترا وقتی مریض میشین جونتون در خطره کجا میخواین برین برام سواله

توی هرکاری پز دادن و غرور درست نیست

اما ب پزشکا توهین نکن لطفا توی جهان ایران جز کشوراییه ک برای پزشک شدن خیلی باید زحمت بکشی هموم کشورایی ک تو داری میگی التماس ایران رو میکنن برای علم پزشکیش