2777
2789
عنوان

من یه زن همممه چی تموم ولی دلخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4615 بازدید | 190 پست
کاش کاش ولی با عصبانیت با گریه قهر با حرف عادی همه جوره ازش خواستم جواب نگرفتمکاش از اول به روش نمیو ...

متاسفانه مشاور شما غیر مذهبی بوده 

مشاور مذهبی جور دیگه ای نظر میداد 

با این وجود الان هم دیگه تذکر لفظی رو کنار بذار 

دیگه اصلاً بهش نگو که به دیگران نگاه کردی 

همین حرف باعث میشه همسرتون خودش رو 

بالاتر از شما ببینه یا حساسیت شما باعث 

تکرار اینکار ولو فقط برای با اهمیت شمردن خودش 

انجام بده 

از این به بعد بی توجه بشین به اینکارش 

چن سالتونه چهرتو توصیف کن یا عگس بزار عزیزم

عکس که نمیتونم بزارم عزیزم.

چهرم بدون هیچ عملی هیچی نیاز نداره ماهای قبل واسه تنوع رفتم کلینیک یه تزریق کوچیک برای صورتم  انجام بدم.اون خانم گف نیاز نیست اصلا دست به صورتت نزن 

گاهی پوستم رو اعصابه خودمه چون خوابم خیلیییی کمه خیلی 

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه مشاور شما غیر مذهبی بوده مشاور مذهبی جور دیگه ای نظر میداد با این وجود الان هم دیگه تذکر لف ...

یعنی وقتی زل میزنه به کسی هییچ توجهی نکنم؟؟چطوری ؟

من اون لحظه همه چی زهرم میشه

دیشب انگار یه تیکه سنگ تو گلوم بود نمیتونستم هیچی قورت بدم

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪
خیانت ب طور دیگ ای هم داشته یا فقط در حد نگاهه؟

ن اصلا فقط نگاه 

همیشه خوب بودن خوب نیست عزیزم ب قول مشاورم شدی گلیم زیر پا

چیکار باید بکنم؟ کاش یکی نجاتم میداد

مهمونی و گردش و بیرون رفتن شده برام دغدغه

جاری مگ نمیشه زن داداش شوهر؟؟؟؟چرا باید ب جاری خیره بشه ب زن داداشش☹️

نمیدونم بخدا

من حالم داره ازشون بهم میخوره

چندین بار سر این موضوع بحث داشتیم

جاری هم خیلی باز لباس میپوشه

میتونی ی بار ازش وقتی زل زده نگاه میکنه ی فیلم بگیر بعد بشین توو ارامش فیلم رو نشون بده و باهاش حرف بزن بگو یا میری پیش تراپیست این مشکل و عقده رو تنهایی حلش میکنی یا راهمو جدا میکنم چون حالم کنارت خوب نیست

چقدر منی شما.دقیقا شوهر منم چشم چرونه .خیلی بده بارها تذکر دادم یه مدت خوب میشه ولی در کل کار خودشو ...

حرف بزن 

چه حالی داری اونموقه که میبینی 

میتونی ی بار ازش وقتی زل زده نگاه میکنه ی فیلم بگیر بعد بشین توو ارامش فیلم رو نشون بده و باهاش حرف ...

خیییلی تو فکر بودم ازش فیلم بگیرم ولی اصلا شرایط پیش نیومده 

وقتی میریم جایی که شلوغه یا مهمونی برای من کابوسه 

کاش کاش ولی با عصبانیت با گریه قهر با حرف عادی همه جوره ازش خواستم جواب نگرفتمکاش از اول به روش نمیو ...

اسی ببین فایده نداره شوهر منم همینطوره عاشق زنای تپل و چاقه ولی من تیپم نه چاقه نه لاغر لباس قشنگ به تنم میشینه منم صحبت کردم فایده نداشت دیگه گذاشتم کنار دیدم خودم دارم اذیت میشم مردا همه رو دوست دارن غیر از زن خودشون 

ببین شوهرت ممکنه به زنای دیگه نگاه کنه ولی مطمئن باش خیلی مردا هستن که از شما خوششون میاد اصلا هیییییچ خودتو اذیت نکن اولویتت خودت باشه به خودت برس بهترین اندام رو داشته باش و خودتو ببر بالا اون باید نگران از دست دادنت باشه میدونم سخته ولی باور کن فقط همسر شما اینطور نیست من چندین نفر رو هم دیدم همسرانشون اینطور بودن مردا همینجورین چرا خودمون رو اذیت کنیم 

راستی عاشق امضاتم 

یعنی وقتی زل میزنه به کسی هییچ توجهی نکنم؟؟چطوری ؟من اون لحظه همه چی زهرم میشهدیشب انگار یه تیکه سنگ ...

خواهر جان هر چقدر شما بیشتر توجه کنی اون 

جریح تر میشه 

اصلاً در مهمانی ها و اجتماعات اونو زیر نظر نگیر 

نگاهت رو از اون بگیر