2777
2789

دوستم بعداز مدتها منو دید اون هفته

هنین ک دید چشاش وایساد روم. گف وای چقدر عوض شدی خوشگل شدی و شروع کرد کفتن که آره تو هم چشمات درشته هم کشیده همم مژه هات بلنده ابروهات خوش حالته خیلی جذابی

نمیدونم دانشگاه میری بهت مشخصه افتاده و خوش میگذره بهت و...

بعد من شنبه شد سرماخوردم این یک هفته نرفتم دانشگاه

الان شدید تر شده و مجبورم فردا هم نرم

و بدترازون انفولانزا به چشمای قشنگمم سرایت کرده و این چشما انگار چشای خودم نیس انگار زنبور گزیده و دور چشام بنفش و کبود شده

قیافم زشت شده

خلاصه زد ترکوند منو بهم 

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

منهمیشه اسپری سرکه میزنم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

من به انگشت شصت پام چندبار نگاه کردم گفتم چقد خوشگلی شده، ی هفته بعدش پام گیر در کرد ناخنش افتاد😐😐 متأسفانه من چشمم شوره 😐

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به انگشت شصت پام چندبار نگاه کردم گفتم چقد خوشگلی شده، ی هفته بعدش پام گیر در کرد ناخنش افتاد😐😐 ...

منم گاهی خودم خودمو چشم میزنم

شوهر خاله ی ۷۵ ساله ی منم سرما خورده الان دو هفته هست بستریه 😁😁😁هم ریه هاش هم چشماش عفونت کرده ال ...

💔💔💔وای این انفولانزاعه انقد بده ینی؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
شوهر خاله ی ۷۵ ساله ی منم سرما خورده الان دو هفته هست بستریه 😁😁😁هم ریه هاش هم چشماش عفونت کرده ال ...

این انفولانزای امسال زیادی عجیب غریبه حتی چشمارو هم درگیر میکنه

من کم مونده بیناییمو از دست بدم

بله واقعیت داره و خیلی زیاد دیدم

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
💔💔💔وای این انفولانزاعه انقد بده ینی؟

آره پناه بر خدا 

یه خانومی هست با هم باشگاه میریم یه مدت نمیاد شاید حدود یک ماه 

اتفاقی دیدمش تو خیابون می‌گفت پسرم آنفولانزا گرفته بستری شده 

می‌گفت دکتر گفته دیگه از شدت عفونت ریه هاش سفید شده 😣😣😣

پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و دختر عموهای پدرم چشای شور دارن

همیشه چشممون میزنن

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

موشک میخورد بهت در این حد داغون نمیشدی

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

منم شدیدا اعتقاد دارم  بعد خودمم چشمم شوره البته بعضیا وقتها مثلا میگم چقد امروز حالم خوبه ی بلایی سرم نازل میشه یا تو فکرم باشه فلانی خوشبخته میبینی ی مشکلی واسش پیش میا یا میگم بچهام خیلی وقت مریض نشدن دقیقا فرداش مریضن، تلقین نیست ارتشعات منفی ان