2777
2789
عنوان

من ب چشم زخم و چشای شور یقین پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 50 پست
😂😂

یبار داشتم معجون درست میکردم میخوردم این پشتش به من بوو برگشته بود همینطوری نگا میکرد داشت می‌ترکید یجوری ببینه کسی به خودش میرسه مخصوصا من از پایین میترکه بعد همون موقع که نگا کرد لیوان تو دستم ترکید🤣فک کن تا حالا این اتفاق نیوفتاده فقط تو نگاه اون افتاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول اینکه چیزی نگاهت افتاد دیدی خوشگله اصلا به زبون نیار این یه حدیثه دقیق یادم نیس اما میدونم توصیه ...

گفتم لاحول رو ولی متأسفانه زندگی من شده از چیزی تعریف نکردن، از چیزی خوشم نیومدن، هدف خاصی دنبال نکردن، چون متأسفانه چشم رو خودم شوره، هر غلطی بخوام بکنم تر زده میشه بهش، نمیدونم مردم چجوری موفقیت کسب میکنن من هرکاری بخوام بکنم.....

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
هرروز سه مرتبه سوره عادیات بخون+ 4قل و آیه الکرسی ووان یکاددر مواقعی که حس می‌کنی ممکنه چشم بخوری،سه ...

مرسی چشم

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
اگ ترسیدی چشم کسی به تو اثر کنه یا چشم تو بر کسی اثر کنه بگوماشاءالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی ...

ارهه مرسی

به مامانم اومدم خونه گفتم یه اسپند واسم دود کننکرد ب این روز افتادم😂

والا بهضی چشمارو اسفند جواب نمیده 

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

عزیزم به اون بدبخت ربط نداره الان فصل شیوع انفولانزاست شما ماسک بزن و از رفتن به اجتماعات پرهیز کنن ...

نه اخه من باراول نیس هروقت این دوستمو دیدم یا یچی گفت دقیقا گند خورده شد توش

یبار داشتم معجون درست میکردم میخوردم این پشتش به من بوو برگشته بود همینطوری نگا میکرد داشت می‌ترکید ...

وای😂😂😂

حققققق

🤣🤣

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

ولی ویروسم واقعیهنمیشه که بیماری های عمومی و شایع رو به چشم زخم ربط داد کهنصف ایران الان مریضن

میدونم

ولی من دیگ بهم ثابت شد هروقت این دوستمو میبینم ی اتفاقی برام میفته و دقیقا رو همون چیزی ک اشاره میکنه یچیزی میشه که اون چیز کلا بهم میخوره

مثلا بخوام ازدواج کنم بگه چه شوهرخوشگلی گیرت اومده شوهرم ی بلا سرش میاد یا بگه وااای داری ازدواج میکنی.ازدولجم بهم می خوره😂😂