2777
2789
عنوان

من ب چشم زخم و چشای شور یقین پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 50 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرروز سه مرتبه سوره عادیات بخون+ 4قل و آیه الکرسی ووان یکاد

در مواقعی که حس می‌کنی ممکنه چشم بخوری،سه مرتبه بگو ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 

دستاتو مثل قنوت جلوی صورتت بگیر،سوره های حمد،توحید،فلق،ناس بخون و به صورتت دست بکش

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
من به انگشت شصت پام چندبار نگاه کردم گفتم چقد خوشگلی شده، ی هفته بعدش پام گیر در کرد ناخنش افتاد😐😐 ...

اول اینکه چیزی نگاهت افتاد دیدی خوشگله اصلا به زبون نیار این یه حدیثه دقیق یادم نیس اما میدونم توصیه اش این بود که به زبون نیاوردن یه موضوع از چشم زخم کم میکنه  بعد اینکه ترسیدی چشم کسی به تو اثر کنه یا چشم تو بر کسی اثر کنه ۳ بار بگو

ماشاءالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
آره پناه بر خدا یه خانومی هست با هم باشگاه میریم یه مدت نمیاد شاید حدود یک ماه اتفاقی دیدمش تو خیابو ...

یا خدا

من رفتم دکتر اما وقتی رفتم ک هنوز ب چشام نزده بود..

گفت ممکنه ریه هاتم درگیر بشه مراقب باش

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

اگ ترسیدی چشم کسی به تو اثر کنه یا چشم تو بر کسی اثر کنه بگو

ماشاءالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
وای حق بخدا😂💔

تخم مرغ بشکن همیشه 

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

من تا میرم مهمانی بعدش مریض میشم تا مدتها... دیگه شوهرم جایی نمیبرتم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
حالا من به خودم چشم میزنم😄😄😄

منم

ولی این دوستم هروقت دیدمش یه اتفاقی برام افتاد زندگی طبیعیم رو بهم زد

عزیزم به اون بدبخت ربط نداره الان فصل شیوع انفولانزاست شما ماسک بزن و از رفتن به اجتماعات پرهیز کنن بعد اگر اینجوری شدی بگو چشم خوردم. شما تو دانشگاه با کلی ادم معاشرت میکنی که هر کدومشون باز با کلی فرد و خانواده دیگه در رابطه هستن

منم شدیدا اعتقاد دارم بعد خودمم چشمم شوره البته بعضیا وقتها مثلا میگم چقد امروز حالم خوبه ی بلایی س ...

اره دقیقا

من هروقت گفتم چقدر خوشگل شدم بعدش دقیقا ی مریضی میگیرم صورتم زشت میشه😂

چشم زخم واقعیت داره تو قرآن و روایات هست

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀