2777
2789
عنوان

دوستم حقوق دانشگاه سراسری قبول شده

119 بازدید | 22 پست

رتبشم ۳ رقمی شده

خیلی پز میده بهمون آخه خودم آزاد روانشناسی میخونم

منم بهش گفتم تقریبا از هرکی بپرسی حقوق قبول شده تهش قراره بیکار بمونی پز دادن نمیخواد دیگه

ناراحت شده محل نمیزاره بهم

خب واقعیته دیگه

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.

واقعیت گفتی 

ولی رشته خودتونم همینه

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

خیلی حسودی

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا بریزم چرا الکی جو میدی من خودم حقوقیم و الان وکیل هستم خیلیم عالیه دوستام هنوز سنی ندارن با وکالت بیا و ببین چ وضایی بهم زدن ..برا شما ک روان‌شناسی هستی چیکار کردن؟؟؟

خدایی پیش خودت چی فکر کردی

اتفاقا همین چند روز پیش خبر قبولیه یکی از دخترای کتابخونمون بهم رسید ک ازمون وکالت اونم تهران قبول شده تازه دانشگاهش ازادم بوده 

هیچ ربطی نداره ب عرضه طرف ربط داره ن ب هیچی 

وا بریزم چرا الکی جو میدی من خودم حقوقیم و الان وکیل هستم خیلیم عالیه دوستام هنوز سنی ندارن با وکالت ...

من امسال حقوق قبول شدم با دیدن این تاپیک خیلی ناراحت شدم دانشگاه دولتی ام هستم 

شما واسه وکالت چجوری درس خوندین که قبول شدین خیلی استرس آینده رو دارم🤦‍♀️

آیا درامدتون خوبه؟

و منی که حقوق سراسری میخونم ترم اولم چرا باید این تاپیک رو میدیدم😂

بنظرم الکی عمرتو تلف نکن

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.