من امسال حقوق قبول شدم با دیدن این تاپیک خیلی ناراحت شدم دانشگاه دولتی ام هستم شما واسه وکالت چجوری ...
عزیزم من پارسال قبول قبول شدم و امسال هم کانون قبول شدم خیلی سختی کشیدم اما آخرش شد .بخدا دوسه تا از دوستام وکالت میکنن زودتر قبول شدن انقد ماشالله وضعشون توپ شده ..من خودم دوتا بچه کوچیک دارم ک پاگیری بودن وگرنه زودتر قبول میشدم ..بهت قبول میدم ی روزی ب خودت افتخار میکنی بزار هرکیم از حسودی هرچی میگه بگه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم شما روانشناسی میخونی ولی مثل اینکه زیادی تو رشته حقوقم سرک میکشی ببینی چ خبره .همین طرح تسهیلی ک شما میگی اتفاقا تو این چن سال اخیر سختترین آزمونهای وکالت بوده گ قبولیش سخت بوده اونم با وجود طرح تسهیل ..شما ک مثل اینکه زیادی پیگیر حقوقی حداقل سوالای قبل طرح تسهیلو با بعد تسهیل جلو هم بزار ببین چطورن .ببین کدوما سختن ..حتی خوده کسایی ک طراح سوال از بس سخت طرح کردن جوابارو اختلافی میزنن..حالا بقیه از حسادت محض میگن واای خب طرح تسهیل آااسونه
عزیزم من از ترم چند باید شروع کنم برای آزمون بخونمآخه میگن که شرط سنی برداشته شده مبشه بعد لیسانس بل ...
بله عزیزم میتونی ...سعی کن از الان مطالعه عمیق داشته باشی .فقط بدون خیلی سخته و هیچوقت عقب نکش .قبول شدن در وکالت مثل قبولی در پزشکیه ..سعیتو بکنی مطمعن باش میتونی