2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

183 بازدید | 33 پست

سلام 

راستیاتش از یک دختر خانم خوشم میاد حدود دوماهی هست باهم صحبت میکنیم چه حالا حضوری یا چت کردن بعد دیشب بحث روابط عاطفی شد که تا با کسی در رابطه بوده بعدش گارد داشت داخل حرفاش می گفت من اصلا تا حالا بهش فکر نکردم من مسدودم و اینا بعد پرسیدم که تا حالا خواستگار داشتی بعدش گفت که اصلا نمی‌زارم کسی بیاد بعد گفت قبلاً با یک نفر بوده اینگار از نظر اخلاقی مشکل داشته 

نظرتون در مورد این دختر چیه آیا اینا رو واقعی گفته یا می‌خواسته خودشو دست نیافتنی نشون بده امیدوارم منظورم رو بفهمید 

ممنون از اینکه وقت خودتون رو به من دادید

حرف الکی زده میخواست بگه خیلی پاکه و خیلی دست نیافتنی و رویایی وگر نه هر دختر دم بختی حداقل چند نفر میدم خونشون نه اینکه نزارن هیچکس بره بعد بیاد با شما رابطه مجازی بگیره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفااینوبگیدمعنی دلتنگی چیزی داره؟؟

این زمستون سوزش بده پس بریم پِی برفی شدن
سفید عینِ کفِ بهشت اما هنوز بغض توو گلو منه چه زشت
آخه این روانی توو قصر هم باشه غربت تازیانه رو میزنه بهش
لش مث مرحوم توپاک ، هه بیرونم یخ تووم کولاک
من شدم یه آدم آهنی ، منزوی مظلوم توو لاک

دختری که بخواد خودشو دست‌نیافتنی نشون بده خیلی‌ هم عشوه قاطی حرفاش می‌کنه 

به عبارتی با پا پیش می‌کشه و با دست پس می‌زنه

و این‌قدر ظریف این کارو میکنن که طرف اصلأ متوجه حقه نمیشه. فکر می‌کنه این خانم اینقدر محترم و مهربونه و  چقدر استانداردش بالاست.

ایشون صرفاً اولویت های خودشونو صادقانه‌ و واضح گفتن و معلومه نمیخوان باهاتون بازی راه بندازن

اگه مرد میدانید بسم الله 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
چون که این نشانه های اینه من یک دخترم درکل بهش اعتراف کن اما اگه واقعا بهت میخوره

ببخشید من یکم گیج شدم چه نشونه یعنی اینکه میگه من از وارد رابطه شدن خوشم نمیاد نشونه علاقه هست 

🤔

این که بیشتر داره دفع می‌کنه تا جذب میگه من خواستگار راه نمی‌دم خونه 🤭

بابا دخترا مدلشون اینه دارن میگن که بگن مثلا تو اندازه ما نیستی یا قیافه بیارن بعد یه دختر چه لزومی داره به شما اینو بگه حتما یک منظوری داره من دخترم میفهمم دیگه

بابا دخترا مدلشون اینه دارن میگن که بگن مثلا تو اندازه ما نیستی یا قیافه بیارن بعد یه دختر چه لزومی ...

اوه 

من دیشب بهش گفتم با این تفکرات خواستگار پیدا نمی کنی بعدش گفت من اصلا خواستگار راه نمی‌دم بعدش گفت حالا چرا میخوای به زور شوهرم بدی 

اوه من دیشب بهش گفتم با این تفکرات خواستگار پیدا نمی کنی بعدش گفت من اصلا خواستگار راه نمی‌دم بعدش گ ...

چقدر رکی به یک دختر اینو میگی خیلی تابلویی چیکارته انقدر راحت حرف میزنی بهش اعتراف کن اولش یک قرو عشوه میاد بعد فک کنم جواب مثبت بعدم گفتی قبلا با یکی رابطه داشته میخوای بادختری بری تو رابطه که قبلا بوده و شکست خورده با خیلی چیزا باید کنار بیای