2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 33 پست
چقدر رکی به یک دختر اینو میگی خیلی تابلویی چیکارته انقدر راحت حرف میزنی بهش اعتراف کن اولش یک قرو عش ...

نه بهش گفتم قبلاً با کسی تو رابطه بودی گفت نه بعدش یه چیزی گفت که بوی اینو میداد که قبلاً با کسی بوده و پرسیدم گفت آره از یکی خوشش میومده بعدش اینگار طرف گنگ بوده کارهاش و اینکه غرور زیادی داشته خودش گذاشته کنار اینگار فقط چند بار باهم حرف زدن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر رکی به یک دختر اینو میگی خیلی تابلویی چیکارته انقدر راحت حرف میزنی بهش اعتراف کن اولش یک قرو عش ...

بعدشم این سوال که پرسیدم میخواستم ببینم نظرش در مورد خواستگاری چیه آخه میگه فرد با اعتقادات مذهبی هست 

نه بهش گفتم قبلاً با کسی تو رابطه بودی گفت نه بعدش یه چیزی گفت که بوی اینو میداد که قبلاً با کسی بود ...

ماشاالله چقدر فضولی اما شک نکن تو کفته برو بهش پییشنهاد بده اما حتما ببین خانواده اش بهت میخورن یا ازنظر فرهنگی اوکی

ماشاالله چقدر فضولی اما شک نکن تو کفته برو بهش پییشنهاد بده اما حتما ببین خانواده اش بهت میخورن یا ا ...

تشکر از تعریف شما 

آره از نظر خانواده و فرهنگی بهم میخوریم از نظر اخلاقی هم نسبتا میخوریم البته هنوز شناخت کامل ندارم ازشون 

و اینکه ایشون دیشب اول از من پرسید که قبلاً با کسی در رابطه بودی و این بستر رو فراهم کرد که منم ازشون سوال کنم بعدش که قضیه رو براش گفتم گفت خوب خیلی مغرویا 😁 بعدش گفت من کلا مسدودم و حالا حالا ها بهش فکر نمی کنم که با کسی وارد رابطه بشم اگه شخص مناسب پیدا کنم بهش فکر میکنم ،من فکر کردم منو مناسب خودش نمیدونه یعنی یه همچین برداشتی داشتم از حرفشون 

بابا یکم ازش بگو چقدر میشناسیش چیکارته

همکلاسیم هست 2ترم پیش ازشون خوشم اومد همیشه احساس میکردم اونم از من خوشش میاد تا به روز استوریشون رو ریپلای کردم دیدم گرم برخورد کرد بعدش شمارشو گرفتم و...اگه چیز دیگه می‌خوابد بگید تا بهتون بگم