والا بخدا من درسته بچه کوچیک دارم خب مرتب میکنم اما نمیتونم دیگه خیلی برق بندازمش یعنی بعضیا چقدر انرژی دارن خوش بحالشون بخدا😩من مادرشوهرم که وسواسیه اومد خونمون حالا من هی نگاه میکردم میدیدم خونم تمیزه اما اون اومد گازم رو با کابینت رو یه جوری سابید که برق انداخت بهش، میگه ما عادت کردیم تو عادت نداری، والا چیکار کنم جاریمم همینطور خیلی قشنگ خونه رو برق میندازن😩خوشبحالشون من خیلی انرژی ندارم فقط در حد مرتب کردن و جارو کردن و گردگیری کردن اما اونا ماشاالله خیلییی قشنگ برق میندازن حتی درز دیوارها رو، واقعاً چطوری میتونین؟ خوشبحالتون
من قبلا خوب میتونستم ولی الان اصلا نمیتونم یکم جمع و جور میکنم هیچ انرژی برام نمیمونه جارو و گردگیری که اصلا کارگر میاد اگر خودم انجام بدم میفتم مثل مریضا
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ربطی به انرژی ندارهذاتا تمیزن و بلدن چی و چطوری تمییز کنن
دقیقا این روشش رو من بلد نیستم ، مثلا دور گازم و کابینتا رو چربی های گوله گوله شده گرفته ولی نمیدونم چجوری تمیز کنم که کامل پاک بشه ، میترسم اسکاچ بزنم به کابینت خش بیفته خراب شه