2777
2789
عنوان

چطور بعضیا اینقدر خونه رو برق میندازن❓❓😩🙄😔

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 43 پست
همچین افتخاری هم نیست۴ روز دیگه از پا میفتن دیسک کمر و زانودرد و هزار درد دیگه

آره دقیقا خواستم بگم همین الان همش ناله می‌کنه دست و پامو درد میکنه

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ربطی به انرژی ندارهذاتا تمیزن و بلدن چی و چطوری تمییز کنن

دقیقا این روشش رو من بلد نیستم ، مثلا دور گازم و کابینتا رو چربی های گوله گوله شده گرفته ولی نمیدونم چجوری تمیز کنم که کامل پاک بشه ، میترسم اسکاچ بزنم به کابینت خش بیفته خراب شه

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

من برق دوس ندارم😂😂😂همین که ناهار میپزم به لباسا رسیدگی میکنم و ریخت وپاش بچها رو جمع میکنم به خودم افتخار میکنم😁😁

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
دقیقا این روشش رو من بلد نیستم ، مثلا دور گازم و کابینتا رو چربی های گوله گوله شده گرفته ولی نمیدونم ...

اگه چدن های گازت چربه لوله باز کن بگیر یه تشک بزار چدن هارو بزار و لوله باز کن رو بریز روشون تا ۲۴ساعت بعد با سیم و دستکش بشورشون برق میوفته

دقیقا این روشش رو من بلد نیستم ، مثلا دور گازم و کابینتا رو چربی های گوله گوله شده گرفته ولی نمیدونم ...

واای 

چجوری انقدر مونده که گلوله شدا؟؟

من خودم تمییز کارم ولی مادر شوهرم به اصطلاح نقررره میکنه

رمزش هم وایتکسه 

وایتکس عصای دستشه خونه اش برق برقیه با اینکه وسایلاش جدید و بروز نیست 

مثلا تازه مبل خریده ولی پتو و پشتی هاش برق میزنن صاااف و تمییز 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃