2777
2789
عنوان

چطور بعضیا اینقدر خونه رو برق میندازن❓❓😩🙄😔

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 43 پست
دقیقا این روشش رو من بلد نیستم ، مثلا دور گازم و کابینتا رو چربی های گوله گوله شده گرفته ولی نمیدونم ...

یه گاز پاکن بگیر چند بار اسپری کن چربیا شل میشن.بعد با اسکاج نرم و تاید تمیزش کن

بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏
دقیقا این روشش رو من بلد نیستم ، مثلا دور گازم و کابینتا رو چربی های گوله گوله شده گرفته ولی نمیدونم ...

برای کابینت هاتم از سیف قرمز یا سفید استفاده کن و با سیم تمیزشون کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرف های بقیه اذیتم میکنه

برات مهم نباشه. اتفاقا منم مادرشوهرم وسواسیه همیشه درحال سابیدن و برق انداختنه. بیا ببینش چجور از کمردرد و پادرد میناله، واریس گرفته تمام رگای مچ پاش زده بیرون. آدم مگه خوله؟ سلامتی خودش خیلی مهم تره

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

من همیشه خونه م باید برق بزنه ،بنظرم  زود به زود تمیز بشه خونه و دستمال گردگیر چند تا داشته باش مثلا شیشه ها و اینه ها رو با یه دستمال تمیز کن،دیگه باهامون بقیه چیزا رو نکش مثل چوپ و ....رو

دستمال گاز کلا جدا باشه.

دستمال یخچال و لباسشویی جدا

سرامیکها جدا

برای برق انداختن از شیشه پاک کن استفاده کن ،کلا با شیشه پاک کن گردگیری کن عزیزم...

ریه اش نابود میشه

فعلا که نشده

دستکش و ماسک میزنه

من خودم چون از بوی وایتکس همسرم بدش میاد دامستوس استفاده میکنگ اصلا بو نداره یکمی دامستوس با تاید دستی و اب قاطی میکنم برق میفته همه جا

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
فعلا که نشدهدستکش و ماسک میزنهمن خودم چون از بوی وایتکس همسرم بدش میاد دامستوس استفاده میکنگ اصلا بو ...

دامستوس هم خیلی بده و بو داره

من هروقت استفاده میکنم سرفه میکنم و حالت تهوع بهم دست میده

توکل به خدا🌿

منم عاشق برق انداختن خونه ام نه خودمو خسته میکنم نه از پا میوفتم فقط با نظم انجام میدم و خرد خرد مثلا بعداز پختن غذا سریع گازمو یه اسپری میزنم پاک میکنم دیگه چربیا سخت نمیشه که بخوام یکساعت براش وقت بزارم هفته ای دوبار درای کابینتا رو دستمال مرطوب میکشم همیشه تمیزه پشت گازو یخچالو زود به زود میگم شوهرم کمک کنه تمیز کنم .سرویس هر ماه یبار جرمیگیری اساسی میکنم هرروزم با یکم پودر ماشین و سیم اسکاج میشورم درحد ۵ دقیقه هیچ وقت نه لک میشه نه کثیف ملحفه و رو بالشتیا رو زود به زود میندازم ماشین قبل اینکه چرکش نمایان بشه چیزه خاصی هم نیست فقط هرکاری رو با جون دل و تمیز تمیز انجام میدم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه چدن های گازت چربه لوله باز کن بگیر یه تشک بزار چدن هارو بزار و لوله باز کن رو بریز روشون تا ۲۴سا ...

چدن ها رو نمیگمه، دور گاز ، یعنی کاشی ها و کابینت هایی که دور و اطراف گاز هست پر چربیه با هیچی هم تمیز نمیشه میترسم اسکاچ بزنم کابینتا خراب شن

تو مثل یه خواب خوب فانتزی