2777
2789
عنوان

فردا دوباره میرم امتحان شهری رانندگی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 27 پست
ببین کلا ۴ دقیقه امتحان طول میکشهاون ۴ دقیقه خیییلی اروم باش خیلی

اره سعی ام رو میکنم ایندفعه با ارامش کامل انجام بدم

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
میدونم خانما اکثرا بخاطر اینکه هول میکنن امتحان رو خراب میکنن.وگرنه شاید توی تمرینا کامل عالی همه چی ...

ایشالله ایشالله

💋♥️

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم که میشینم با عجله انجام میدم که همش خراب میشه

دقیقا منم همیطورم،،،البته شهری قبول شدم ولی دوهفته پیش با ماشین شوهرم تصادف کردم دیگه میترسم رانندگی کنم اصلا نمیتونم بهش بگم ببر یادم بده

کاش زمان ب عقب بر میگشت 
قربونت مهربون اره تمرین زیاد کردم اوکی ام اما میرم اونجا از هول سریع حرکات و انجام میدم خراب میکنم

آفرین ، همینه کهپکارت رو خراب می‌کنه.

فردا با این پیش فرض برو که ته اش مگه قراره چی بشه، بازم رد می‌شم دیگه. با آرامش کار خودت رو انجام بده، هرچیزی رو که بلدی.

ببین اصلا استرس نداشته باش کاملا ریلکس باش حتی اگه خدایی نکرده خاموش کردی اصلا هول نکن ، با اعتماد به نفس معذرت خواهی کن اگه جایی اشتباه کردی و دوباره کنترل خودتو و ماشینو به دست بگیر ، اینو بدون حتی ۱۰ سال سابقه ی رانندگی هم داشته باشی بازم ممکنه اشتباه کنی پس اصلا هول نکن با اعتماد به نفس رانندگی کن 

قبل از هرکاری حتما اجازه بگیر ازش 

با آرامش کار کن حتی اگه افسر بهت گفت عجله کن

و نکته ی مهم: بیخیال نتیجه باش ، من خودم بار دوم به طرز عجیبی قبول شدم چون بیخیال قبولی بودم صرفاً به عنوان یه سرگرمی رفتم آزمون دادم و به طور عجیبی قبول شدم:/

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
دقیقا منم همیطورم،،،البته شهری قبول شدم ولی دوهفته پیش با ماشین شوهرم تصادف کردم دیگه میترسم رانندگی ...

همون مثلا دارم دوبل میزنم بلدمااا میگم بزار بزنم زود تموم بشه از لین موقعیت دربیام ک خراب میکنم

آفرین ، همینه کهپکارت رو خراب می‌کنه.فردا با این پیش فرض برو که ته اش مگه قراره چی بشه، بازم رد می‌ش ...

اره درست میگی ♥️

میگم که میشینم با عجله انجام میدم که همش خراب میشه

نه دیگه همین کارو ادامه بدی هیچوقت قبول نمیشی عزیزم 

به خودت اطمینان داشته باشه 

به نظرم مثلا اگه وقتی چند نفر اون عقب سوار میکنن 

آخرین نفر بشینی پشت فرمون که دیگه کسی تو ماشین نباشه، استرست کمتر میشه

اونطوری از آینه که ببینی اون عقب چند نفر خیره بهتن استرسش بیشتره😂

دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.
ببین اصلا استرس نداشته باش کاملا ریلکس باش حتی اگه خدایی نکرده خاموش کردی اصلا هول نکن ، با اعتماد ب ...

درسته ممنون از حرفات ارومم کرد♥️💋

درسته ممنون از حرفات ارومم کرد♥️💋

قربونت ❤️

ببین من خیلی شوت بودم تو رانندگی در این حد که جای گاز و ترمز رو بلد نبودم ولی قبول شدم😂

تو هم قبول میشی 😘

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
نه دیگه همین کارو ادامه بدی هیچوقت قبول نمیشی عزیزم به خودت اطمینان داشته باشه به نظرم مثلا اگه وقتی ...

والا هرسری دومین نفر ی بودم رفتم خداکنه

قربونت ❤️ببین من خیلی شوت بودم تو رانندگی در این حد که جای گاز و ترمز رو بلد نبودم ولی قبول شدم😂تو ...

عزیزممم🤣ایشالله مرسی عشقم💋