2777
2789
عنوان

دعوای شب یلدا خانواده ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 64 پست
من که امشب خونه مادر شوهرمم. من بایکی از دامادهامون و یکی از خواهرام قهرم۴ساله. ولی خدایی تقصیر زندا ...

فکر کنم خانوادگی با همدیگه نمیسازید

چهار سال با خواهرت و دامادتون قهری🤦🤦🤦

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خوب نیست چطور پیشرخانواده ات عزیزه؟

بخاطر داداشم دوسش دارن. داداشم عزیزکرده بابامه عفریته هم سواستفاده میکنه. از بس بد بوده شوهر قبلیشم طلاقش داد داداش چشم و گوش بسته مارو تو دام خودش انداخت

خداوندا تویی حامی وحاضر
بخاطر داداشم دوسش دارن. داداشم عزیزکرده بابامه عفریته هم سواستفاده میکنه. از بس بد بوده شوهر قبلیشم ...

خودتون هم همچین بساز و مهربون نیستید

همه تون قهرید

فکر کنم خانوادگی با همدیگه نمیسازیدچهار سال با خواهرت و دامادتون قهری🤦🤦🤦

بله عزیزم. من با شوهر خواهرم و یکی از خواهرام. و بازنداداش بزرگه و داداشگ بزرگه قهرم. خواهری که من باهاش قهرم با داداش بزرگه و زنش قهرن. خواهری که من باشوهرش قهرم هم با زنداداش و داداش بزرگه قهرن😂 متوجه شدی عزیزم

خداوندا تویی حامی وحاضر
بله عزیزم. من با شوهر خواهرم و یکی از خواهرام. و بازنداداش بزرگه و داداشگ بزرگه قهرم. خواهری که من ب ...

یعنی یکی بینتون نیست

آروم تون کنه اینقد دنبال حرفها و نگیرید

و باهم مهربون باشید

معلومه خودت مقصری داداشت مگه بچه است که گول بزنه نباید دخالت کنط

نه عزیزم داداشم باکل خانواده قهره فقط با پدر ومادرم دوسته. و برادرکوچیکه. با خواهرا و شوهراشون همه قهره و 

خداوندا تویی حامی وحاضر
یعنی یکی بینتون نیستآروم تون کنه اینقد دنبال حرفها و نگیریدو باهم مهربون باشید

مشکل اینه یکی از شوهرای خواهرام یه دهن بین عقده ایه. و داداشم کوچکترین حرف عادی رو بازنش قشقرق به پا میکنن

خداوندا تویی حامی وحاضر