2777
2789
شایدمن فکر کردم شاید واسه اعضای دیـجی پلاس باشهولی همیهش سر وقت مشخص تحویل میدادن،نه زودتر نه دیرتر

نه کنار بازه ی مخصوص دیج‌ی پلاس یه علامت میزنه، الان علامت نزده رو جمعه، شاید بعضی شهر ها جمعه سرویس دهی ندارن... آره اکثرا همون روزی که تاریخ زده میارن ولی گاهی هم پیش میاد قبلش بیارن من چون زیاد از دیج‌ی کالا سفارش میدم تا حالا دو بار پیش اومده روز قبلش اوردن ولی خب پیام میدن میگن دست مامور ارسال هست و تا چند ساعت دیگه تحویل میشه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
نه کنار بازه ی مخصوص دیج‌ی پلاس یه علامت میزنه، الان علامت نزده رو جمعه، شاید بعضی شهر ها جمعه سرویس ...

ممنون

پس همون واسه شهرستانای مختلف متفاوته

من جنوبم

تا حالا ندیدم پست جمعه ها بسته بیاره

چ دئجی ک سفارش میدم چ پیج یا سایت

فکر میکردم همه جا همینطوره

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@70katiiiiii   از خدا میخوام بلاهایی که مادر و خواهرم و خیلیای دیگه تو زندگی سرم آوردن یه آدمای بدی بیان تو زندگیت سرت بیارن تا ببینم چجوری میشی،

تا دیگه پشت سرم به من نگی کینه ای، زمین گرده، واگذارت میکنم به خدا.

@70katiiiiii این تاپیکتم الان دیدم مشخصه کی کینه ایه😏

برو خدا شفات بده 

حق داشت اوپرا جوابت و نمیده 

خیلی بدبختی بیچاره کینه ای 

کسی آدم حسابت نمی کنه 

تا جایی که جون داری بگرد تو تاپیک های من و اپرا

@70katiiiiii این تاپیکتم الان دیدم مشخصه کی کینه ایه😏

عزیزم در کمال تعجب این اوپرا و‌ نوچه هاش چند روز پیش هم خیلی الکی با من و‌کاربران دیگر دعوا می‌کرد 

اینا رو فقط باید گزارش بدیم تا نی نی یار قضاوت کنه ❤️

کاربری دست دو نفره
حالا لازم بوداونم تگ کنی؟!

والا من اصلا ایشون خاطرم نبود فقط دیده بودم به اوپرا توهین می کنه 

و اصلا تو ذهنم نمی گنجید یه انسان برای مریضی انسان دیگه خوشحال باشه 

و الان که اوپرا صحبتش و کرد تازه کاربری و شناختمم ولی حتی کنجکاو نشدم برم ببینم کی هست یا تاپیک هاش در چه مورده 

دلی ایشون مثل اینکه خیلی پیگیر  و کینه ای تشریف دارند 

و واقعا به حرف های اوپرا ایمان آوردم که عجیب آدم هایی پیدا میشن

والا من اصلا ایشون خاطرم نبود فقط دیده بودم به اوپرا توهین می کنه و اصلا تو ذهنم نمی گنجید یه انسان ...

ببین اون خانم که دروغگوئه واگذارش کردم به خدا،من بهش نگفتم خداروشکر که سرطان گرفتی،گفتم خداروشکر که خودم سرطان ندارم، تو رو هم بخاطر اینکه یکطرفه قضاوتم کردی واگذار میکنم به خدا و از الان به بعد سکوت میکنم تا خدا خودش جوابتو بده.

برو خدا شفات بده حق داشت اوپرا جوابت و نمیده خیلی بدبختی بیچاره کینه ای کسی آدم حسابت نمی کنه تا جای ...

@niniyar_5    ببینید نی نی یار این کاربر اوپرا میره پشت سر من تو تاپیک های دیگه حرف میزنه و نوچه هاشو تحریک میکنه به من توهین کنن