2777
2789
عنوان

مچ خواستگارمو گرفتیم حالا دردسر شده 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 77 پست
خب شما چرا مبخواید ثابت کنبد ک سیگاریه بگید عذرمیخوایم ما اشتباع دیدیم ب هر حال جوابمون منفیه

گفتیم میگن نه الا و بالا بیاین جلسه بعدی هم حرف بزنن😐

ب مامانم گفتم بگو اصن دخترم از قیافش خوشش نمیاد نمیخواااد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما با این سطح از حساسیت بهتره که ازدواج نکنید

هرکس یه خط قرمزی داره

ممکنه همونجور که روی سیگار حساسم روی خیلی چیزای دیگه حساس نباشم. درضمن اصل ناراحتی من اینه که همون اوللل کار پنهون کاری کرده هم از من هم خانوادش...

هرکس یه خط قرمزی دارهممکنه همونجور که روی سیگار حساسم روی خیلی چیزای دیگه حساس نباشم. درضمن اصل نارا ...

خانم 

شما تشکیل زندگی و خانواده رو خیلی کوچیک گرفتی و با سیگار کشیدن مقایسه کردید 

ن اوکی شما همینجوری گیر بدید ب مرد زندگیتون خوبه!!!!نبخشیدش، تنبیهش کنید، سخت گیری کنید و انشالله نت ...

من نه سختگیری میکنم نه گیر میدم ولی یه خواسته ها و توقعاتی دارم دقیقا اونم همین طوری پس اونم سخت میگیره گیر میده

واسه حاجت دلم ی صلوات می‌فرستی🥺🥺🥺❤️❤️
خب شما چرا مبخواید ثابت کنبد ک سیگاریه بگید عذرمیخوایم ما اشتباع دیدیم ب هر حال جوابمون منفیه

ما کاری نداریم فقط گفتیم درهرصورت جوابمون منفیه. حتی گفتیم اره شاید شما راست میگین

ولی ول نمیکنن خود مسره زنگ زده ب مامانم که با دخترتون صحبت کنین شاید راضی شد شما دارین تهمت میزنین😐

خانم شما تشکیل زندگی و خانواده رو خیلی کوچیک گرفتی و با سیگار کشیدن مقایسه کردید

اولا شما شاید برات مهم نباشه دلیل نمیشه فکر کنی مسئله مهم نیست و این درصورتیه که من به سیگار از لحاظ جسمی هم حساسم و هم برام مهمه.

دوما مسئله اصلی دروغگویی و پنهان کاری و ماله کشی خانواده رو خرابکاری های پسرشونه که همین موضوع یکسری ضربه بزرگ و کاری به من زد. 

سوما شما معیار قرار نده.. به معیار بقیه چیکار دارین؟ مگه من تو تاپیک پرسیدم سیگار کشیدن خوبه یا بد که در این رابطه نظر میدین؟