2777
2789

یه خواستگار دارم اوکی بود تقریبا خیلی چیزامون. دو سه جلسه فقط حرف زده بودیم‌. گفتم اهل دخانیات هستین؟ چون واقعا خیلی برام مهمه و خط قرمزمه از سیگار متنفرم. گفت قبلنا چند سال پیش چند باری قلیون بوده فقط که اونم دیگه نمیکشم. حالا بعد سه جلسه یه شب حدودا ساعت ۷ با مامانم رفتیم یجا لباس فروشی، همینکه رسیدیم دم در قبل اینکه از ماشین پیاده شیم پسره رو دیدیم که دقیقا از جلو ماشینمون رد شد و سیگار دستش بود و راحت داشت میکشید. کااااملا مطمئنیم که خودش بود هم چهره هم لباساش دقیقا خودش بود. حالا بهشون خبر دادیم و گفتیم نه. ولمون نمیکنن هی خودش و مامانش زنگ میزنن میگن ما فیلمای دوربین محل کارشو داریم ک اون ساعت اونجا بوده و بعدش اومده خونه.. حالا جالبه مامانش میگه خونه بوده خودش میگه سرکار بوده، بهمون میگن اگه نظتون منفیه چرا تهمت میزنین :/ حالا اصراااار دارن به ما ثابت کنن و ادامه بدن خواستگاریو🤦🏻‍♀️ حالا واااقعا پشیمونیم چرا همونجا ک دیدیمش نرفتیم جلو مچشو بگیریم🤦🏻‍♀️ 

کاش عکس میگرفتی ازش

بخدا فک نمیکردیم اینقدر دردسر بشه. و هم اینکه شب بود چیزی نمیوفتاد تو عکس. فقط تو فکرمونه عصر بریم اون لباسفروشیه ازش بخوایم فیلمای اون ساعتو بهمون نشون بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش فقط جواب منفی میدادین و دلیل نمیاوردین. ادامه هم بدین چون مطمئنین این کدورته میمونه. ممکنه بعدا لج کنه تلافی و...

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
بخدا فک نمیکردیم اینقدر دردسر بشه. و هم اینکه شب بود چیزی نمیوفتاد تو عکس. فقط تو فکرمونه عصر بریم ا ...

خانوادگی دروغگو و ماله کش تشریف دارن یه چیزیم طلب کارشدن .

لایک نکنید .توروخدا