سلام بچه ها من دو روزه دارم از این کرم استفاده میکنم و پوستم خیلی روشن تر شده میخام بدونم مگه چی توش داره ک انقد سریع تاثیر گذاشته،از طرفی ترکیباتش گیاهیه ولی میترسم هیدروکینون داشته باشه ک انقد سریع داره اثر میزاره ....لطفا کسی بوده استفادهکرده باشه؟ بعدش بعد از قطع مصرف لکه ها بر نمیگردن؟ من ب پیشنهاد ی عطار دارم استفاده میکنم .....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وایسا از نت پیدا کنم دم دستم نیست ترکیباتش بابونه و ی سری گیاه بود و ی ماده شیمیایی ک خطری نداشت حالا نمیدونم واقعا همینه یا چیز دیگه ای توش هست ک انقد سریع اثر میزاره البته در کنارش صابون ان جی زردچوبه هم داد بهم و واقعا حرف نداره صابونش
این فکر نکنم ضرری داشته باشه واقعا زود صورتتو روشن کرد؟؟؟
پوست خودم روشنه و جوش هم ندارم مشکلم لکه هایی بود ک بخاطر قرص ال دی ایجاد شدن و واقعا قشنگ پوستم خیلی شفاف شده اصلا خودم میفهمم چقدر تغییر کرده ولی خب از طرفی همین سرعتش منو ب شک انداخته