2777
2789
عنوان

دیشب مهمونی یلدا دعوت بودم خیلی زشت شده بودم😁عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 91 پست
این پس چرا میاد تو تاپیک من ؟؟؟ مزه میپرونه ؟ منم عین خودش از کجا معلوم مال خودشه ؟؟؟

مفتش مال مردمی؟؟

بگو مبارکت باشع حالا میخواد ویلا باشه میخواد الونک

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ثابت کنوگرنه من میدونم و تو😂😂😂کاری به کار دعواهای شما نداشتم فقط تذکر دادم ولی الان الکی حرف چرت ...

والا ایشونم هر کاربری باهاش بده و از من دفاع میکنه میگه منم 😐😂

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ثابت کنوگرنه من میدونم و تو😂😂😂کاری به کار دعواهای شما نداشتم فقط تذکر دادم ولی الان الکی حرف چرت ...

عزیزم این کاربر کلا بیماره

چون خودش هزارتا کاربری با هزار مدل زندگی ساختگی داره فکر میکنه همه مثل خودش هستن

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
والا ایشونم هر کاربری باهاش بده و از من دفاع میکنه میگه منم 😐😂

شما دیگه ثابت شدی برای من یکی😂😂

کاری بکارت ندارم

بدروووود😊😊

من اصلا با این کاربریم وارد تاپیک شما شدم😐😐😐😐@niniyar_3 @niniyar_5 عزیزم ایشون بی دلیل میاد تو ...

😂😂😂مگه توهین کردم ؟ عین مبصر ها نی نی یار تگ می‌کنی مگه بیکاره نی نی یار 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
عزیزم این کاربر کلا بیمارهچون خودش هزارتا کاربری با هزار مدل زندگی ساختگی داره فکر میکنه همه مثل خود ...

دیگه من با این سابقه نشناسم بدرد جرز دیوار میخورم

فیک هم نباشه شخصیت خودش را نشون داد

میخوای از حرفای این زنم شات بدم شخصیتش رو بشناسی؟؟؟؟

نه

امضام قابل توجه شماست

نی نی سایت به هیچ جام نمیگیرم😂

خب دیگه افسانه‌ جون خوش گذشت بای😔😔😔😔

@niniyar_3    

@niniyar_2    

ایشون اومده تاپیک منو به هم زده

همه دیگه میدونن این کاربر فیک و دروغگوئه و چون من دستشو رو کردم باهام مشکل داره

لطفا پیگیری کنید

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️